yani belle navi bar yok .Ben goremedim listede(ama cok guzel yaw)
benim buldugum duzenleme istiyodu seninki sis veya c2z lik bi seyse link atabilr misin (agzim sulandiDediğin yapım aşamasındaki versiyonu. Denedim, orjinal ev ekranınını kaldırmıyor. Bir program zaten. Yani isteyen herkes yükleyebilir.[ver/B][/FONT]
)benim buldugum duzenleme istiyodu seninki sis veya c2z lik bi seyse link atabilr misin (agzim sulandi)
olsun ben senın v41 ı bekleyım bu hafta baya ılerlemeyı dusunuyom
tm peyki tum modlar uyum saglarmı acaba menü ve ıkonlarda sıkıntı olursa napccazYükleyipte RAM yiyip kastığı için kullanmaktan vazgeçtiğim bir uygulamaydı. Sildiğim için şimdilik orjinal adresini bilmiyorum. Bulursam programın linkini eklerim.Peki, yarın derslerim var. Cuma günü boşum, o zaman portların tümünü indirip Türkçe yamayı entegre edip, Cuma gecesi upload yapmayı düşünüyorum. Cumartesi veya Pazar günü linklerini konuya eklerim.
tm peyki tum modlar uyum saglarmı acaba menü ve ıkonlarda sıkıntı olursa napccaz
v41 daha çok tutulur gibi me geliyor![]()
Şu belle modunu uygulayabilirsem çok güzel olur.
(en azından benim için). Ortalık biraz karışıcak galiba
Yeni V60 için port yapılmasını bekleyeceğiz.
cook ged gec geldi olan yıne pitbull16 ya ve bana oldu sevineyyimi üzüleyimmi bilemedimcook ged gec geldi
neyse konuda demişsin ki 5800 ın modderleri v60 portu bekleyecek. sanırsam 3-5 gün içinde cıkar şimdi ben ofw dönüyüm diyom 52007 ye ordan v60 a güncellerim port cıkıncada dırek kurarım jafla diyom yapsam bizim konuyu engellemez dimi abi ??
iyi o zaman aksam 52007 ofw doneyim ordan da v60a akarrHayır engellemez. V60 çıkana kadar sizler muafsınız.

iyi o zaman aksam 52007 ofw doneyim ordan da v60a akarr
----------Eklendi @ 17:20:14 ---------- Yazıldı @ 17:02:29 ----------
yanlız aklıma bişi geldi pitpul16 da v60 geccek eee 2 tane v60 modder olucak işler iyice karıştı![]()

kapışcez o zaman dostum5800 çift modder daha ii oldu yaanılbaran benden tecrübeli zaten yardım ediodu bana
![]()