bi sorum daha olacak rambo. ben senn cfw kullanıorm simdi. ilerde kafama esti. orjinal fw buldum diyelim. onları tele atıp ovi den teli güncellemeye devam edebilirmiyim.
s.a a.MaxiModder - Anılbaran'ın 2. CFW'si:
attım telefona bir iki menüden menüye geçrken hızlı geçmeme dışında 2 gün oldu pek sorun yok gibi ama telefona cfw yükleyince telefon hacklenmiş olmuyormu yani ben bazı proları kurarken sertifika hatası laıyorum örnej pro unınstal(toplu uygulama kaldırma prosu imiş ) kuramadım help pls
hacklenmiş oluyor.Ayrıca "sertifika hatası" alman imkansız. Senin aldıgın hata sanırsam şu "sertifika tarafından kısıtlanıyor" bu hatanın sebebi cfw de degil uygulamadadır.Eger sertifika tarafından kısıtlanıyor hatasını aldıgın uygulamayı bana gönderirsen .Düzenler yuklenebilir hale getirir. Uploud ederim.
anılbaran teşekür ederim oldu yükledim bi ricam olcak bende bir kaç tane daha var nasıl yapıldığı hakkında bir bilgi döküman sayfa varmı düzelmenin diğerleri önemli bişe değilde belki baska şeylerde denk gelir
anılbaran teşekür ederim oldu yükledim bi ricam olcak bende bir kaç tane daha var nasıl yapıldığı hakkında bir bilgi döküman sayfa varmı düzelmenin diğerleri önemli bişe değilde belki baska şeylerde denk gelir