Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet Nokia yeni özellik katınca RAM i hesaba katmıyor. 5230 kullanıyorum, RAM sorununu V50 den sonra görmeye başladım.

cemkaya

Üye
serdarın cfw sine eksik notlar:

mesaj yazarken t9 türkçesi cok eksik çoğu kelimeler cıkmıyor. o zman da normal yazmak zorunda kalıyoruz.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kelimeler eksik olabilir, benim CFW de t9 hafıza kartına gidiyor. Hafıza kartına format atmadıkça T9 u geliştirebiliyorsun. Yani yapacak birşey yok. Nokia az kelime desteği koymuş.

cemkaya

Üye
ama benm 6630 da bile 5 yıllık telefon güncelleme yapmadığım halde bütün kelimeleri barındırıyor ilginç.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlginç olan Nokia'nın bu desteği C6 ya eklememesi. Bazen Nokia İllallah dedirtiyor.

cemkaya

Üye
ben simdi uygulamaları hep hafıza kartına kurdum. serdarın cfw sinin üzerine sennkini yüklemek istiyorum. hafıza kartını yuklemeden cıkartıp yukledikten sonra da taksam uygulamar calısırmı ?

cemkaya

Üye
İlginç olan Nokia'nın bu desteği C6 ya eklememesi. Bazen Nokia İllallah dedirtiyor.
ben simdi uygulamaları hep hafıza kartına kurdum. serdarın cfw sinin üzerine sennkini yüklemek istiyorum. hafıza kartını yuklemeden cıkartıp yukledikten sonra da taksam uygulamar calısırmı ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir mesajımda yardım edemeyeceğimi yazmıştım.

cemkaya

Üye
rambo hocam, ovi yi kurdum tele daha yeni bi girim dedim. hediye uygulamalar wardı need4speed filan yukledm. call center ı yuklerkenhata werdi hafıza kartı okunamıor diye sonra tel kilitlendi hafıza kartını cıkarıp takıorm. tel donuor. usb taktım hafıza kartına ulasılmıor. format dahi atamıorm karta ekstra ne yapmam lazım baska bi telde yok deneyeyim. tele kurmam gereken bi uygulama var mı acaba.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Hafıza kartın dolmuş olabilir. Gereksiz dosyalar yer kaplamış olabilir. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atarsan, herşeye tertemiz birşekilde başlarsın. Özet olarak senin asıl sorunun hafıza kartında.

cemkaya

Üye
işte tel görmüor nasıl format atacam

cemkaya

Üye
suan rambo cfw yukluorm tel webegirmez oldu ovi ye girmez oldu. bi yuuklensin bakalm yuklendi simdi depolama modu secicem. hafıza kartı olmuo ya. yarın bi sd okuyucu alaym bari.

cemkaya

Üye
Rambo cfw daha iyiymiş ha keske basta bunu yukleseydm.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kimine göre iyi kimine göre kötü. İdare ediyoruz işte

İnşallah ilerde tekrar CFW işlerine farklı bir telefonla yeniden başlarım. O zamanda CFW nin doruklarını hissetmek istiyorum.

cemkaya

Üye
Eline emeğine sağlık kıymet bilmek lazım.

cemkaya

Üye
Rambo cfw ye ilgniç birşey mesela uygulama yukleren nereye yukleyeceğimiz veya alttan 2 satılık birşey cıkıyor ya o yanıp sönüo sürekli öyle birşey. kötü birşwey değilde gördüğümü söylüyorum işte.