Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada Maxi Power CFW si için uğraşıpta 2 vizeye girmiştim. Birinci vizenin sonuçları açıklandı, ortalamayı geçmişim Hem CFW hazırladım hem sınavı geçtim, bir taşla 2 kuş Üçüncü kuşta yarın vurulacak mı belli olacak....

----------Eklendi @ 23:58:19 ---------- Yazıldı @ 23:57:56 ----------

evet ama bir uygulama bağlıyken baska uygulamadan nete bağlanırken sormuyo

Bir kere bağlandı mı bir daha sormaz. Bu orjinalinde de böyledir.

hem cwf hazırladım hem derslerden kaldım bende iyi bari sen geçmişin

----------Eklendi @ 00:01:15 ---------- Yazıldı @ 00:00:24 ----------

0x13 ü 1 mi yapcaktım tüh ya neyse bidahki fwye artık

şans

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer derslerini etkiliyorsa bence CFW işlerini bırak. Beni etkileseydi bırakırdım. Bu konuda çok ciddiyim. Diğer üyelerede mesaj olsun.

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
browserdan nete bağlıyken nokıa magazayı açınca soruyo

Eğer derslerini etkiliyorsa bence CFW işlerini bırak. Beni etkileseydi bırakırdım. Bu konuda çok ciddiyim. Diğer üyelerede mesaj olsun.

Yoo sorun olmuyo her sene böyle ilk sınavlar düşük 2. Sınavlar yüksek oluyo alıstım artık

video izlerken reset atma ve müzik çalardan çıkarken menü ye atma sorununu nasıl çözebilirız bilen varmı anılbaran cfw yüklü 5800

3gün 5 gün önemli değil yeterki düzelsin biz v60 ı 2senedir bekledikte ne oldu anna dediler baba çıktı

video izlerken reset atma ve müzik çalardan çıkarken menü ye atma sorununu nasıl çözebilirız bilen varmı anılbaran cfw yüklü 5800
2. Sorun çözülür 1. Sorun genel bı sorun ofw de bile vardı yani ben ne kadar ügraşırsam yınede reset atabilir hiç belli olmaz ama ugraşıcaz bakalım

Anıl Güncelleme Çikarttiginda Seninkisini Denicem

Ndrive dan vazgectin bakiorm

GARMİN'i denedim tamamen berbat harita düzeni olsun hız olsun yani bakıyorum donuk donuk ilerliyor mesela bir donuyor bir ilerliyor bir donuyor bir ilerliyor.Ama NDrive böyle değil.Garminde başka özelliklerde var.Ben şahsen Hız+Performans Seçerek NDrive ve Sygic diyorum özellik arıyorsanız GARMIN.

Bu Arada Güncelleme Ne Zaman Çıkacak?

X6 ile ilgili versiyon belirtmemişsin rambo?