Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

kardeşim bi kaç saat sonra yapmaya çalışırım teamwiewer ile ama win7 mi kullanıyon bide cfwmi yükleyememiştin?

sorun Nokia C6 İçin Düşük RAM Sorunlarınının Çözümü sanırım ya bunla 1 mod daha attım ses yok denicem bakalım

1.pips güncelleştirme hatası veriyor. Yani cfw içinde zaten pips bileşeni mevcut .senin ne işine yarayacaktı ki pips ? 2.sanırsam ndrive sorunu çözücem 5dk bekle bi

----------Eklendi @ 19:58:48 ---------- Yazıldı @ 19:52:11 ----------

şuan hangi cfw yüklü telefonunda ?

Maynard

Üye
rambonun 5230 cfw sinde müzikçalarda oluşturduğum playlistleri silemiyorum. Menüye dönüyor. Düzeltme şansımız var mı?

Sistemim Windows 7 CFW yükledim ama bütün sorunlar bende hafıza kartınada format attım herşeyi denedim sonuç yine sertifika hatası şimdi bana bunu çözebilirmisin ? TeamViewer ile ?
1.pips güncelleştirme hatası veriyor. Yani cfw içinde zaten pips bileşeni mevcut .senin ne işine yarayacaktı ki pips ? 2.sanırsam ndrive sorunu çözücem 5dk bekle bi şuan hangi cfw yüklü telefonunda ?
Şuan senin cfwyi denedim.Sendede aynı hata var.Hep sertifika hatası alıyorum.Bu hata tek bende mi var yoksa v60ın kaçınılmaz bir hatasımıdır ? önceden sunrise yüklüyken her sertifikasız uygulamayı yüklüyordum ama ondan sonraki cfwlerin hiç birinde bu bana nasip olmadı.

Rica Ediyorum Derdime Çare Bulabilecek Biri Arıyorum.

ndrıve sorunu çözdüm ve denedım çalışıyor http://www.multiupload.com/XODCYZQN0M

team wiewrle olmaz ben yeni cfw yaptım sen bana bi sertifikasız yazılım linki versene ben bi deneyim yüklencek mi 1 2 saatede çıkarcam cfwmi inş

sagolasın abi

team wiewrle olmaz ben yeni cfw yaptım sen bana bi sertifikasız yazılım linki versene ben bi deneyim yüklencek mi 1 2 saatede çıkarcam cfwmi inş

Burada zip dosyasının içinde NDrive var işte dosya budur .

yeni fwmde videodaki ses çıkmama sorunu düzeltilmiştir.

----------Eklendi @ 20:10:47 ---------- Yazıldı @ 20:10:03 ----------

Burada zip dosyasının içinde NDrive var işte dosya budur .

tmm bi dk denicem

ndrıve sorunu çözdüm ve denedım çalışıyor

anılbaran kardeşim saol teşekkürlerde bunu bütün dosyalarda nasıl uygulayabiliriz ben her uygulamayı yüklemek istiyorum hiç sormasın sertifika hatası diye .

emre354 benim sana gönderdigim n drive ı denein mi

bendede aynı hata verdi şimdi anılın kini denicem

yüklendi zaten

----------Eklendi @ 20:22:51 ---------- Yazıldı @ 20:21:02 ----------

ben yni fw hazır sayılır 1 saate upload eder furkana veririm

almaman lazım baska hangileri var link atarmısın aldıklarını

İşte bunun içindeki 1 dosya ama bazı uygulamaları sertifikasız yükledimde bazıları hatalı işte.Bunun nedeni ne olabilir acaba.Birde flash attığımda Jafda CMT oturum sonlaniyor...CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
Hatası alıyorum ?

yüklendi zaten

ben yni fw hazır sayılır 1 saate upload eder furkana veririm

İnşallah senin FWde böyle hatalar almam.

emre354 başka uygulmalar varsa gönder bana halletmeye çalışıcam