Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye
Acaba aynı sorun anılbaranın cfw sinde var mıdır ?

bilmiyorum kardeşim bana yükleyemediğin bi yazılımın linkini verirmisin yani fwde denicem de.

----------Eklendi @ 18:01:46 ---------- Yazıldı @ 17:51:40 ----------

cfw ıcın emegı gecenlere tesekkurler dun aksam 5800 telefonumda bır vıdeo cektım telefonda oynat dedığımde vıdeodan ses cıkmıyor vıdeoyu pcye atınca vıdeoda ses var ama telefonda ses cıkmıyor ayrıca muzık calarken veya baska bı sekılde ses olayında sıkıntı yok sadece vıdyonun sesi cıkmıyor yardımcı olursanız sevınırım

not pitbull16 nın cfw sını yuklu telefonda

edit: yenı fark ettigim baska bıseyde bır vıdeo cektık durdurduk sonra oynattık baktık hosumuza gıtmedı sılmek ıstedıgımde kamera kullanılıyor hatası verıyor sılmek ıcın kamerayı kapatmak gerekıyor

ses çıkmayışının nedenini bulmaya çalışcam
kamera kullanıyor hatasını giderebilmek için mod var az önce uyguladım bu seferde otomatik focus yapmıyor o yüzden bu modu kullanamıcam :(

anılbaran

anılbaran

Üye

bilmiyorum kardeşim bana yükleyemediğin bi yazılımın linkini verirmisin yani fwde denicem de.

----------Eklendi @ 18:01:46 ---------- Yazıldı @ 17:51:40 ----------

ses çıkmayışının nedenini bulmaya çalışcam
kamera kullanıyor hatasını giderebilmek için mod var az önce uyguladım bu seferde otomatik focus yapmıyor o yüzden bu modu kullanamıcam :(

sana yardım edicem

• Beğen
Tepkiler: pitbull16
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modder arkadaşlar, kendilerine verdiğim dökümanı değerlendirirlerse, CFW lerindeki hatayı tespit edebilirler.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ömrümden 10 dakika boşa gitti, kim çekmiş bu videoyu?

Bi ss yeterdi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaş telefonundan performans alamayan kullanıcılara nasıl performans alınacağını gösteriyor. Bence az bile.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Beyler şimdi modder arkadaşlarımızdan hangisinin CFW sini önerirsiniz ? Rambo_FT mi , pitbull16 mı , anılbaran mı ?

anılbaran

anılbaran

Üye
İz[Mir]Kan;4039822' Alıntı:
Ömrümden 10 dakika boşa gitti, kim çekmiş bu videoyu?

Bi ss yeterdi

ömrümden 10 dk gitti derken ?? ss yaparız nıye vıdeo yok derler ,video yaparız onu beyenmezler . Daha napıyım dostum :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence bu kararı kendin ver. Mesela ben olsam sürüklemeli tuş kilidi ve CPU modu olan bir CFW seçerdim.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Bence bu kararı kendin ver. Mesela ben olsam sürüklemeli tuş kilidi ve CPU modu olan bir CFW seçerdim.

Bu modlarda galiba anılbaran da vardı ama ben yinede bazı üyelerinde fikirlerini öğrenmek isterdim .

anılbaran

anılbaran

Üye
Deneyeceğim peki sende Dahili Bileşen Hatası var mı ?

ben şimdilik görmedim ama her zaman yanılma ihtimalimiz mutlaka var.Sen hangi uygulamada dahili bileşen hatası alıyon ?

pitbull16

pitbull16

Üye
Modder arkadaşlar, kendilerine verdiğim dökümanı değerlendirirlerse, CFW lerindeki hatayı tespit edebilirler.

ses çıkmama performans modlarının birinden yapıyor yavaş yavaş yaklaşıyorum hangi mod olduğuna :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modder arkadaşların azimli çalışmaları çok güzel. Üyelerin tüm sorunlarıyla eksiksiz ilgileniyorlar. En başta anılbaran ı bazı kendini bilmezler suçladılar ama sonuçta yine en iyi CFW lerden biri anılbaranın CFW siydi. pitbull16'yı söylemeye gerek yok :oke: . Çalışmaya devam aynı hızda arkadaşlar.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Sayın modder arkadaşlar pitbull16,anılbaran ikinizin cfwsindede aynı hatayı alıyorum SERTİFİKA HATASI ve DAHİLİ BİLEŞEN HATASI.ARKADAŞLAR ŞİMDİ bu işten siz iyi anlıyorsunuz ama dediklerinizi harfiyen uygulayarak ben bu işlemleri yaptım yinede hata alıyorum.Lütfen biriniz TeamViewer ile bilgisayarıma bağlanarak birde siz deneyebilirmisinz şu CFW yükleme işlemini _?

Üst Alt