Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar yükledim süper ya çok memnun kaldım hele açılış ekranı 10 numara 5 yıldız yanibir sorum olacaktı bu flash ev ekranlarından hangisi en güzeli sizce kararsız kaldım yardımcı olsanız .d
X6 linki ne zaman hazır olur ?
dostum C5-03 ne durumda
dostum C5-03 ne durumda
sorunu rapid8 le çözdüm
ICS güzel, S^3 güzel
X6'yı yapan Tester'imiz bir türlü yapamadım diyordu. Ben de ona teamviewer ile yardım edeyim midiye sordum henüz cevap alamadım. Bu gidişle çıkmayacak.
- - - Eklendi - - -
Hazırlanıyor. Normal 5235, 5800 modlamaları tam olarak C5-03'e uymamış o yüzden çıkışı gecikti.
Yarın yayınlayacaksınız galiba.sitabil çalışsın hata olmasın biz bir müddet daha bekleriz.test edecek arkadaşa rica ediyorum tam test ettisin.hata olmasın.bir sürü program yükle sil zor oluyor.elinizde resim varsa paylaşırmısınız.bu ara orgenaralliğe ne zaman terfi edeceksiniz.
Her şey test ediliyor kardeşim merak etmeYarın yayınlayacaksınız galiba.sitabil çalışsın hata olmasın biz bir müddet daha bekleriz.test edecek arkadaşa rica ediyorum tam test ettisin.hata olmasın.bir sürü program yükle sil zor oluyor.elinizde resim varsa paylaşırmısınız.bu ara orgenaralliğe ne zaman terfi edeceksiniz.
yapamıyosa nasıl tester görevi alabiliyo o zaman ?
Furkan en büyük ricam C5-03 teki şu ses sorununu çözmendir kulaklıktan ses rezalet az geliyor bi tadını alamıyoruz işin komik yanı müzik çalarda ses yarı yarıyken radyoda yine ona göre daha fazla
Haklısın
Furken en büyük ricam C5-03 teki şu ses sorununu çözmendir kulaklıktan ses rezalet az geliyor bi tadını alamıyoruz işin komik yanı müzik çalarda ses yarı yarıyken radyoda yine ona göre daha fazla
merakla bekliyorum kardeşim adını yanlış yazmışım yeni fark ettim kusuruma bakma dostum
C5-03 kullanmadığım için bu sorunu tam olarak bilmiyorum. Spectua'nın dediğine göre kulaklık takılınca radyo otomatikmen sesi kısıyormuş ve bir soru soruyormuş. Bu soru sorulmazsa ses az geliyor eğer soru gelirde Evet diye cevaplanırsa ses yükleniyormuş. Acayip bir sorunAma kendisi sorunu çözdü
merakla bekliyorum kardeşim adını yanlış yazmışım yeni fark ettim kusuruma bakma dostum
C5-03 kullanıcıları için kaliteli bir cfw çıkacak gibi.yarını bekleyelim bakalım.bazı istekler aşağıdaki gibi dikkate alırsanız sevinirim.teşekkürler.
.temel ev ekranında renkli simgeler olursa iyi olur.ayrıca o simgeleri biraz daha büyütebilirsen mükemmel olur.engin bunu yapamayacağını söylemişti..şarj daha uzun gitmesi için birşeyler yapılmalı.şarj aleti üzerimizde gezdirmek iztemiyoruz.yardım öğesini komle kaldır.hiç bir dahili uygulamada seçenekler deyince yardım yazısı çıkmasın.zatene çalışmıyor.birisini arayınca tuş kilidini açınca açılsın.tuşkilidini açmak için tuş kilidine basın yazısı çıkmasın.gereksiz tüm programlar kaldırılsın.ikonları bir miktardaha büyütebilirsen çok güzel olur.tuş kilidi orjinalde olduğu gibi kalırsa kullanıcılar daha çok memnun kalacaklardır.sosyal ağlar kesinlikle kalsın..telefonun uyduları daha hızlı bulma hassasiyeti artırılmalı.bunu nasıl yaparsın bilmiyorum ama c7 de çok daha hızlı uyduları bulduğu bir gerçek.galeriyi hızlandırabilsek çok iyi olur.photo browser programını galerinin içine gömebilirsen güzel iş başarmış olursun.ayarlarda veri aktarma öğesini kaldırırsan iyi olur gereksiz.orjinal temalara dokunmazsan iyi olur.8 tane ev ekranına gerek yok.5 tane yeterli bence.yazıtipi sitili orjinaldeki gibi kalırsa daha uygun olur kanaatim.linkteki çalışmayı dikkate alırsanız güzel olur.
C5-03 Revolve CFW! Latin MooN Final Edition Hazır! [21.07.12]
C5-03 çıksada tadına baksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?