Özellikle yapıldı çünkü şarjı etkiliyor dostum Parlaklığı temaya nasıl yükleyeceğiz Dark Side temasını gösterebilir misin? Bizim CFW'de kullandığımız TCK ile aynı temadır. 6 aydır tema değiştirmedik.
c5-03 az ses gelme sorunu halledildi demek.mükemmel siniz.en iyi cfw yi çıkarabileceğinizden şüphe duymuyorum.biranönce v23 cfw çıksa çok iyi olur.sabırsızlıkla bekliyoruz..
c5-03 az ses gelme sorunu halledildi demek.mükemmel siniz.en iyi cfw yi çıkarabileceğinizden şüphe duymuyorum.biranönce v23 cfw çıksa çok iyi olur.sabırsızlıkla bekliyoruz..
Valla bende bilmiyorum. Geri dönüşüm kutusundaki en son sildiğim rofs2 yi kulandım. İlk olarak kontrol ettim. Sohbetler falan yoktu. Müzik sesini de kontrol ettiö. Yüksek sesle bangır bangır çalıyor. En son eklediklerimden sadece sohbetleri rofs2 ye gömdüm. Flashladım müzik sesi az gelmeye başladı. Ama sohbetler doğrudan etkilemiyor da olabilir. Başka modlarla çakışıp engelliyor olabilir.
arkadaşlar yükledim süper ya çok memnun kaldım hele açılış ekranı 10 numara 5 yıldız yani bir sorum olacaktı bu flash ev ekranlarından hangisi en güzeli sizce kararsız kaldım yardımcı olsanız .d
arkadaşlar yükledim süper ya çok memnun kaldım hele açılış ekranı 10 numara 5 yıldız yani bir sorum olacaktı bu flash ev ekranlarından hangisi en güzeli sizce kararsız kaldım yardımcı olsanız .d