Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Tebrikler fotoğraflardan düzel duruyor.Ancak bu arka planda açık kalan mesajlar,ajanda,rehber,saat gibi uygulamaları iptal ettiniz mi? benim için en önemli sorun bu
Eline sağlık kardeşim güzel bir owf ye benziyor bugün deneyecegim başarılar dilerim.
c5-03 için v23 orjinal ikonlu cfw ne zaman çıkar.
5800 da ''FLASH LIVE'' ev ekranını seçince beyaz ekran oluyor...
'' Uploaded.net sitesinden daha iyi indirme yapabilmek için imzamı kullanabilirsiniz. ''
derken ?
Uploaded.net'ten daha hızlı indirme yapmak için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayın.
Tüm Premium sitelerden direkt indirme yapmak için AllDebrid kullanabilirsiniz. AllDebrid için tıklayın.
Uploaded.net'ten direkt indirme yapmak için tıklayın.
acçel switch ne ise yarıyo abi
- - - Eklendi - - -
c5-03 ü de jaf la mı flashlayacaz
c5-03 için v23 orjinal ikonlu cfw ne zaman çıkar.
5800 da ''FLASH LIVE'' ev ekranını seçince beyaz ekran oluyor...
5800 Upload Bitti Furkana Attım Rofs2 Leri Benden Bu Kadar Arkadaşlar Okullar Başlıyor Bir De Cfw Planım Var Yetişirse YayınlayacağımYatılı Yurda Gideceğim Için Bir Süre Aranızda Bulunamayacağım Hakkınızı Helal Edin
Helal Olsun
İşte bunu diyorum:
Bu
Normalde CFW'de Türkçe ismiyle Sensör Aç Kp yazıyorC5-03'ün flaşlaması farklı olacak. Henüz indirme linki hazır değil. İndirmel linki ile C5-03'ün flaşlama anlatımını birlikte konuya ekleyeceğim.
Yakında. Henüz yapım aşamasında.
S60v5 sistem modlama bölümünden flaş ev ekranlarından istediğinin içinden çıkan .swf dosyasının adını Gadget.swf yapıp hafıza kartına atacaksın sonra Flash Live'ı seçeceksin. Bunu konuya eklemeliyim.
Sen işini en iyi şekilde yaptın. Hakkım helaldirSen de helal et
hepsi güzel kardesmde şarjı ne kadar dayanıyo? modifiye cfw kullanmaya basladıgımdan beri nerdeyse hergun sarj ediorm daha dun batarya aldm orjinal bataryasını yok gene aynı :S
c5-03 için son durum nedir kardeşim? bu sürümdeki en büyük sorun müzik dinlerken kulaklık sesinin çok az olması bu durumu çözebildin mi acaba ?
CFW'yi yapalı 24 saat olmadan sen şarj süresinden bahsediyorsun. Biraz kullanalım anlayacağız. Ancak tahmini bir değer söyleyeyim; normal kullanımda 2,5 - 3 gün (OFW olduğu için)
kardeş bana yer kaldımı
Son Tuğra | MaxiCep'in En Büyük Ekibi olmaya aday
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekibe katılım şartları:
- CFW hakkında bilgi sahibi olmak (CFW nedir bilen biri de katılabilir)
- C5-03, N97 ve N97 Mini sahipleri kendi telefonları için Rofs dosyalarını Nokia Firmware Editor ile açıp mod deneyebilme yeteneğine sahip olmalıdır.
- C5-03 sahipleri en az CFW yapabilecek seviyede olmalıdır.
- C5-03, N97, N97 Mini dışındaki diğer telefon sahiplerinin JAF ile flaşlama, az da olsa Nokia Firmware Editor kullanmasını bilmelidirler.
Bu şartları CFW'nin sağlığı için koydum.
Ekibe katılmak isteyenler hangi telefona sahip olduğunu bildirmesi yeterlidir.
Son Tuğra Symbian S60v5 CFW Testerleri:
ogzhnoTr: Nokia 5230 Tester
bycatre: Nokia 5800 Tester
Spectua: Nokia C5-03 Tester
caner5588: Nokia 5250 Tester
awesomeness1: Nokia X6 Tester
kardeş bana yer kaldımıtelim Nokia 5800 XpressMusic Red 16 GB Jaf, NaviFirm Flash bilgim yeterli olduğunu düşünüyorum
c5-03 için son durum nedir kardeşim? bu sürümdeki en büyük sorun müzik dinlerken kulaklık sesinin çok az olması bu durumu çözebildin mi acaba ?
Kardeşim orjinal ikonluya daha başlamadım. Şuan normalini yapıyorum. Bitmesine az kaldı. Sadece Sistem Modlamarı. Bu bittikten sonra orjinal ikonluya başlayacağım. Şuanlık hiç bir hata yok. Her şey tıkır tıkır işliyor. Açılmayan herhangi bir şey de yok. Çok güzel olacak. Emin olabilirsin
c5-03 için yapılmış en sitabil çalışan aşağıdaki linkdeki cfw yi incelersen güzel olur.çalışmalarında başarılar dilerim.takipçin olmaya devam edeceğim.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-final-edition-hazir-21-07-12-a-611165.html
Kardeşim orjinal ikonluya daha başlamadım. Şuan normalini yapıyorum. Bitmesine az kaldı. Sadece Sistem Modlamarı. Bu bittikten sonra orjinal ikonluya başlayacağım. Şuanlık hiç bir hata yok. Her şey tıkır tıkır işliyor. Açılmayan herhangi bir şey de yok. Çok güzel olacak. Emin olabilirsin
c5-03 için yapılmış en sitatik çalışan aşağıdaki linkdeki cfw yi incelersen güzel olur.çalışmalarında başarılar dilerim.takipçin olmaya devam edeceğim.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-final-edition-hazir-21-07-12-a-611165.html
Ben beğenmedim. Masaüstünü yatay çevirince görüntü kayıyor. 15-20 dakika kullandım stabil değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?