Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

tamam çok saol kardeşim arkadaşlar resimlerin linkini bi atabilirmisiniz yaa

Auglia

Üye
n97 kullanıyorum, acaba belle finaldeki ikonları değiştirip orjinal s60v5 ikonları koyma şansımız varmı? yada ultimate sp2 stil5'e uygulabileceimiz belle bar modu.. yardımcı olursanız sevinirim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
n97 kullanıyorum, acaba belle finaldeki ikonları değiştirip orjinal s60v5 ikonları koyma şansımız varmı? yada ultimate sp2 stil5'e uygulabileceimiz belle bar modu.. yardımcı olursanız sevinirim

Orjinale uygulayabileceğin belle bar modu var ama paylaşmıyorum. Etrafta maxicep dışı hırsızlar dolaşırken yapmam mümkün görünmüyor

Ancak kendin Belle CFW'mizdeki Rofs2 içindeki "view*14" dosyası, "Resource\*.r14" dosyalarını ve Resource\Fonts içindeki dosyaları alıp TCK v1 stil 5'in Rofs2'sine atarsan dediğini yapabilirsin.

acaba bunu yukledigimizde sistemin hertarafı belle mi oluyor acaba bi yardm

ya kardeşim bi resimlerin linkini atacak yokmu

- - - Eklendi - - -

Furkan Güneş kardeşim rica etsem resimleri bi atabilirmisin ya

Resimleri yenileyebilir misiniz acaba?Malum teli flashlayınca nasıl görüneceğini bilmek lazım.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Resimleri benden istemeyin. Kullanmadığım CFW'nin resimlerini de veremem. Başka bir CFW ile uğraşıyorum.

muceli

Üye
5800 Belle Final Özel Sürümü Yükledim. Hızına diyecek laf yok fakat bazı sorunlar yaşıyorum... müzik çalardan çıkınca menü ye atıyor... tuşlar kilitli durumdayken 5-10 sn sonra tuşlar açılmıyor ama ev ekranını gösteriyor (ekran parlaklığı var) bundan dolayı şarj çabuk bitiyor... bazen sol üst köşede akncapserver yazısı çıkıyor... sizin vermiş olduğunuz belle topbar 3.0 türkçeyi kurdum fakat bir kere kapatıp açınca barı sonra kayboluyor programı yeniden açmak zorunda kalıyorum bende onu kaldırıp normal inghilizce versiyonunu kurdum topbar olayı çözüldü. tuş kilidi slide şeklinde hoşuma gitmedi diğeri olan (n8 tuş kilidi mesela) onu nasıl yaparım? Birde normal sürümle özel sürüm arasındaki farkı anlayamadım...

leche

Üye
Benim de bir sorum olacak.Ana sayfaya kısayollar eklerken müsic player kısayolu eklenmiyor.Bunu ancak widget şeklinde ekleyebiliyoruz.Fakat sorun şu.Bir parça çalarken widgetten player'ı açınca.Çalan parçanın şarkı listesine gitmek ve başka bir parça açabilmek için geri dediğimde şarkıcının listesine veya albümüne değil de direk ana sayfaya geçiyor.Yani Music player widgeti ile girdiğimiz music player ı kullanamıyoruz sadece pause, ileri veya geri yapabiliyoruz.Benim tercihim music player kısayolunu direk ana sayfaya ekleyebilmektir.Bu mümkün mü?Mümkünse nasıl?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Müzik çalar'ı güncelle.

leche

Üye

Müzik çalar'ı güncelle.

Teşekkürler.Peki nasıl yapabilirim?Sanırım CFW de software updater tarzında bir yazılım yok.Sis tarzında indirip mi yükleyeceğim?Bir klavuzu vs var mı acaba?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar player'ı
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...muzik-calar-guncellemesi-v15-02-a-428564.html

Adresinden güncelledim ve artık nasayfa widgetine girince listelerde dolaşılabiliyor.Sorun giderildi.İnsanlara bilgi olması açısından paylaşıyorum. =)

Tepkiler: Silinen Üye 94869
tck v2.0 belle finali ykledim bence cfw çok iyi olmuş hatta gördüğüm en iyi cfw bile diyebilirim cfw de emeği geçen herkesi tebrik ediyorum elinize sağlık

eeeee kardeşim biz nabacaz ya görmeden resimleri

Tepkiler: halitozken

hk1684

Üye
Turkish_RM-504.Lang bu dosyayı gönderecek bir arkadaş varmı.şimdiden teşekkürler

cfwnin resimlerini göremiyorum ?

Tepkiler: gfbliunal