Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bir zamanlar burda... Bir çok sorun çözdük... Güldük... Eğlendik... Ama şuan... Yas var... :(

nanotex

nanotex

Üye
Abi öncelikle gayet başarılı olmuş tebrik ediyorum. Ancak rahatsız olduğum bazı yanları var.

İlk olarak yerel saatlerinde bir yanlışlık olmuş Türkiye'nin saatini GMT +2.00 olarak gösteriyor ve mesaj saatleri karışıyor bu yüzden. Irak yapmak zorunda kaldım doğru olması için.
İkincisi; Açılış ve kapanış seslerini hiç sevmedim yani milletin içinde telefonu kapatıp açarken rezil oluyor insan, sanki Nasa'daki bir makineyi kapatıyoruz. Onların yerine senfonik birşeyler gömebilirsiniz bu konuda size yardımcı olabilir.
Ve bluetooth ismi, neden T.C.K yaptınız anlamıyorum ki basit bir şekilde Nokia olabilirdi.
Son olarak flaş sorununu eklemek isterim, gece flaşlı bir foto çektiğim zaman ekran bembeyaz oluyor.

Lütfen beğenmiyorsan kullanma gibi tavırlara girmeyin arkadaşlar beğeniyorum, ama rahatsız olduğum bazı yanlarını söyledim bu CFW'nin.

Başarılarınızın devamını dilerim.

jetblacklife27

Üye
Süper bir cfw abi sağolasın :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ekip dağıldı... T.C.K tarihe karıştı... Sorularınıza cevap vs. Alamayabilirsiniz.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
keşke resim de koysaydınız

ByKatre

ByKatre

Üye
Türkiye Zaten +2 Dir Kardeş Kendin Değiştirebilirsın Açılış Kapanış Seslerini Flaş Sorunu Bende Yok Bluetooth Isminide Kendin Değiştirebilirsın Sonradan:oke:

gfbliunal

Üye
aga fotoğraflar niye gözükmüyor lütfen yardm

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
Furkan kardesime ve bu cfw icin caba sarfeden herkese cok tessekkur ederim bu gune kadar bir cok cfw yukledim ama bu kadar yuksek ram performansi ilk kez aliyorum. Tebrik ederim gerceketen harika bir cfw yapmissiniz. Calismalarinizin devamini dilerim.

Bu arada 5800 da sensorler kapali tum programlar kapali aldigim en yuksek deger ; 61,97 MB (tema efektleri kapali)

tayo01

tayo01

Üye
Resimler gözükmüyor bidaha atabilirmisin?

- - - Eklendi - - -

bide tüm sistemler acık efektini paylaşırmısn link verip

killer78

Üye
Furkan kardesime ve bu cfw icin caba sarfeden herkese cok tessekkur ederim bu gune kadar bir cok cfw yukledim ama bu kadar yuksek ram performansi ilk kez aliyorum. Tebrik ederim gerceketen harika bir cfw yapmissiniz. Calismalarinizin devamini dilerim.

Bu arada 5800 da sensorler kapali tum programlar kapali aldigim en yuksek deger ; 61,97 MB (tema efektleri kapali)

70,13 ram aldım az önce tel 5230 ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni bir planım var. Geri dönüşle ilgili. Gerekli açıklamayı planımı iyice düşündükten sonra yapacağım.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
RAM Artırmak gayet iyi.Ama bununda sınırı olmalı.60 veya 65'te bırakılmalı.Fazlası sisteme zarar verir.

- - - Eklendi - - -

Planın nedir?Bekliyorum açıkçası.

swedenfthturkey

Üye
selamun aleyküm allh razı olsun ama bi sorunum var şarjı neden göstermiyo ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Özel Sürümü Kurduysan Göstermez Ya Normal Sürüm Kur Ya Da Belle Top Bar

- - - Eklendi - - -

RAM Artırmak gayet iyi.Ama bununda sınırı olmalı.60 veya 65'te bırakılmalı.Fazlası sisteme zarar verir.

- - - Eklendi - - -

Planın nedir?Bekliyorum açıkçası.

Nasıl Yapıyoruz Onu

Üst Alt