Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

qt ile çalışan uygulamayı dene. tam olarak problemin ne olduğunu anlayamadım. yüklenenleri yükle işte yeterli. bende oldu.
hocam sorun da orda işte Qt 4.7.3 yüklediğimde Qt isteyen bir uygulama üst sürümü istiyor üst sürümü yüklerken yüklenemiyor hatası veriyor

hocam sorun da orda işte Qt 4.7.3 yüklediğimde Qt isteyen bir uygulama üst sürümü istiyor üst sürümü yüklerken yüklenemiyor hatası veriyor

valla benim problem qt yüklenememesiydi sadece. üst sürüm isteyen bi uygulama kullanmıyorum demekki, yardımcı olamayacağım bu konuda sana :S hard format atmayı biliyorsan atıp, direkt üst sürümü kurmayı denemelisin (bi fikir).

killer78

Üye
dready112 menüde çıkış yerinde çarpı mı var
yoksa sağa doğru ok mu var resimlerde ok
gösteriyor benim
telefonda çarpı var neden böyle bi yardımcı olabilir
misin veya menünun fotoğrafını yollar mısın?

sağa doğru düz ok var. Normal final kurdum, özel sürüm değil.

ogzhnoTr

Üye
Sağa doğru ok varsa öyle kullanacaksınız.

- - - Eklendi - - -

çarpı işareti var ise çarpı işareti kullanacaksınız. Çok istiyosanız gidin başka kullanın killer artık senin saçmalamandan bıktım.

T9 a kelime haznesini nasıl düzenleyebilirim
T9 a yeni kellime eklemek istiyorum her flaş attıktan sonra telden tekrar girmek gerekiyor.
Yardım.Tşk.

kemal_gs

Üye
özel sürümden hc memnun olmadım Rambo_ft sarz durumu cok berbat cok cabuk bıtiyor şarz gorsellgı begendım ama...

hayatımda kullamdığım en berbat fw şarj olsun hız olsun telefondan soğuttu hemen kaldırdım.rambo mambo bune arkadaşım çocuk çocuğun eline veririsen yazılımı olacağı bu.

ogzhnoTr

Üye
İyi kendi fw'ni yap kendin kullan.

arkadaşlar burda anlatılmış jaf kurulumu felan ama bi çok farklı yöntem var fark eder mi kendi bildiğim yöntemle yapsam

pctg

Üye
daha önceden v1 de bu sorunla karşılaşmadım fakat gösterilen adımlarla v2 yi kurup telefonu başlattığım zaman kilit kodu istiyor. hafıza kartınıda biçimlendirdim formatta attım yinede kaldıramadım. değiştirmek istediğim zamanda hiç bi kilit kodunu kabul etmiyor. ne 12345 ne eski kodum nede 00000 gibi denemeleri

ByKatre

Üye

Nokia Süite yi Kaldır

ByKatre

Üye
hayatımda kullamdığım en berbat fw şarj olsun hız olsun telefondan soğuttu hemen kaldırdım.rambo mambo bune arkadaşım çocuk çocuğun eline veririsen yazılımı olacağı bu.

1. si Bu Forumdaki En Hızlı Cfwlerden Birisidır. 2. Rambo Çocuk Falan Değil Forumdaki En Iyi Cfw Modderlerinden Birisidır. Laflarına Dikkat Et Beğenmeyebilirsin Ama Hakaret Edemezsin Madem Çok Biliyorsun Sen Yap ta Görelim Bakalım Ben TCK'yı Kendime Göre Düzenledim Ve Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modunu Uyguladım Hızıda Pilide Çok Harika

- - - Eklendi - - -

kaldırıp tekrar flashlıcam dimi başka bişeyi yok

Evet Tekrar Çak Flaşı

balcolu

Üye
beyler önceden rehberden numarayı kopyalayıp bir yere yapıştrıyordum fakat cfw yi yükledkten sonra bunu yapamyorum. Resimli bir şeklde anlatan olursa sevinrm.