Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Stabil değil, bende topbarı aşağı kaydırıyorum sonra yukarı kaydırdığımda kayboluyor bunun çözümü nedir ?

vlkn9303

Üye
topbar ayarlarından dokunma sensörünü kapat

test modu nu gecemıyorum hata işlem iptal yazısı cıkıyor

5 dakikada çok rahat yükledim ama bir sorun var ışık seviyesi yükseltmeme rağmen kenidini düşürüyor bunun bir çözümü yokmu yardım pls

bu arada sorun belle top bar da niyeyse ışık seviyesini düşürüyo şimdilik düz kullanalım nolcak

vlkn9303

Üye
çözümü topbar ın farklı bir sürümünü kullanmak

ege099

Üye
Arkadaşlar benim telefonumun markası sony ericsson vivaz pro ben nasl yapıcam bi fikri olan varmı yada belleye çevirmek için başka bir yol varmı yardım ederseniz sevinirm çünkü bende çok belle kullanmak isityoru ms60v5 den sıkıldım artıık

vlkn9303

Üye
imkansız. s60v5 belle olmuyor zaten. belleye benziyor.

ege099

Üye
imkansız. s60v5 belle olmuyor zaten. belleye benziyor.

tamma kardeşim bende onu diyorm belleye beniyor ama ben nasıl yapacam konuyu açan arkadaşın bir konusu daha var s60v5i belle görünmü kazandırmak için hex kodlarını falan deiştircez ama buda zahmetli olur demiş winhex diye bi program paylaşmş bu hex kodlamayı otamatik kodluyor diye fakat nasıl kullanıalacağını anlatmamış bende belle görünümü kazandırmak isitorum yardımcı olurmsun bi

fLuke!

Üye
Kardeş senin telefonun durumu çok daha iyi bizimkilerden.

ege099

Üye
kardeş bende belle kullanmam lazım ne yapmam gerikyior yardımcı olun

4burak5

Üye
TCK v2 Belle Beta Özel sürüm kullanıyorum. Yama çok güzel. Tek bir isteğim olucak , Menubar'ı ve Belle Topbar'ı hiç program olarak kurmasak direk açtığımızda telefonun özelliklerindenmiş gibi olsa. Öyle bi imkan varsa yapılırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

lazye

Üye
final sürümünü bekliyorum.Tarih belli mi ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Final testleri yapılıyor. Lütfen sabırlı olunuz. Testerlerimiz hemen test edemiyorlar, boş vakitlerinde test edebiliyorlar.

T.C.K v2 Belle Beta 2 ile T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm arasında ki farklar nelerdir?

- - - Eklendi - - -

T.C.K v2 Belle Final Özel Sürüm, mediafire sitesinde mevcut ama bu sitede çıktı diye yazılmamış?

Çünkü o linkler testerlere iletilmek amaçlı uploadlandı ve testerler doğrularlarsa bu linkler konuya eklenecektir, yok sorun rapor ederlerse bu linkleri silip sorunları giderdikten sonra tekrar uploadlayacağız.

Kullandığımız extra button modu en stabil olanı ve kullandığımızın program versiyonu yok. Bir tane program olan başka versiyon buldum ancak o hiç stabil değildi.

- - - Eklendi - - -

İstemeyen menubar'ı çalıştırmaz

Çünkü o linkler testerlere iletilmek amaçlı uploadlandı ve testerler doğrularlarsa bu linkler konuya eklenecektir, yok sorun rapor ederlerse bu linkleri silip sorunları giderdikten sonra tekrar uploadlayacağız.
Şuan kullanıyorum.Bir sorun göremedim

- - - Eklendi - - -

Nokia 5800 Symbian Belle Final de mesaj yazarken N8 Duygusal Simgeleri'ni kullanınca simgelerin yanında beyaz, belirsiz bir görüntü oluşuyor...