Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

1. ve 3. Sorunun cevabı yamalarda. Uygun yamayı indir nfe ile fw nin içine at.
2. Soru içinde teli her başlattığında program kendini resetliyor. Şuan bu soruna bir çözüm yok.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Tepkiler: MarjinaL -TR ve

fatihptc

Üye
5250 için deniyorum görsel açıdan çok güzel fakat çok yavaş
kapatma tuşunun işlevselliği azaltılmış program kapatma ve gelen aramaları sonlandırma yapması için kolay bir netod varmı?

ertosun

Üye

Nokia Messaging 10.2
Mail for exchange bunlar sanırım c6 port olmasından kaynaklanıyor.
bende de aynı sorun var.
mail programı olarak internet altında e-posta diye bi program var.
ama ben bunun kullanımını pek sevmedim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5250 için deniyorum görsel açıdan çok güzel fakat çok yavaş
kapatma tuşunun işlevselliği azaltılmış program kapatma ve gelen aramaları sonlandırma yapması için kolay bir netod varmı?

Çok mu yavaş Tema efektlerini kapatırsan hayalindeki en hızlı FW ile karşılaşacaksın. Bu CFW'miz ekipteki herkes tarafından hızının yüksekliği onaylanmış yüksek hızlı bir CFW'dir.

Yamalar diye bir adres var konuda, oraya gir. Sol bölmede klasörler göreceksin (mediafire). Oradan T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Yamalar > Diğer Yamalar içine girersen istediğin yamayı bulup uygulayabilirsin.

Tepkiler: MarjinaL -TR ve

T.C.K v1 de boş ram olabildiğince arttırılmıştır.
v2 de ise sisteme bırakılan ram arttırılmıştır. Yani menü rehber müzik çalar vs. Daha hızlı açılıyor.

mobilde alıntı ile ilgili problem var galiba

nanotex

Üye
Bende bir sorun var toolbar arada kayboluyor ve sohbetler uygulamasında mesajlar sıralı değil gönderilenler en üstte gelenler en altta oluyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende bir sorun var toolbar arada kayboluyor ve sohbetler uygulamasında mesajlar sıralı değil gönderilenler en üstte gelenler en altta oluyor

İki sorunda programların kendi sorunu. Sohbetler için yapacak birşey yok, toolbar için başka bir versiyonunu bulup kullanabilirsin. Ancak bundan önce Sensör ayarlarından dokunma kontrollerini devre dışı bırakıp dene.

Tepkiler: MarjinaL -TR

fatihptc

Üye

tema efeklerini kapatarak büyük bir hız artışı oldu

fakat aradığım yama yok galiba?

Test edip sonucu yazdım Gelmedi mi? Buradan da yazayım; bir değişiklik olmadı. Rofs2'nin direkt içine salladım efile'yi.

Yeniden yapıp ulaşırım sana.

- - - Eklendi - - -

Eskisine dönüp rompatcherdan dump alıp atabilir misin?

- - - Eklendi - - -

ROM Dump olması lazım.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Yeniden yapıp ulaşırım sana.

- - - Eklendi - - -

Eskisine dönüp rompatcherdan dump alıp atabilir misin?

- - - Eklendi - - -

ROM Dump olması lazım.

Şimdi telefon yanımda değil ve iş yerindeyim. Eve gideceğim fakat artık mobilde olamıyorum. 2-3 güne kadar sana rom dump dosyasını getiririm.

Tepkiler: TheMadness, MarjinaL -TR ve

M. tAHA

Üye
n97 için dosyalar karışmış sanırım :hımm adları sıkıntılı yüklemişım galiba