Şimdi arkadaşlar N97 Classic 32Gb olan için durumu şöyle özetliyeyim;
1) Normal sürümünde Sinyal ve şarj göstergesi evet yok (ama belle top bar ile halledebilirsiniz rahatlıkla)
2) Özel sürümde ise (ki bu sürüm daha çok hoşuma gitti) sinyal ve şarj göstergesi direk bulunmakta ve yüklenmesi zorunlu olan 2 dosyayı yüklediğimde sinyal ve şarj göstergeler altta kalıyordu ve yarım görünüyordu.
2'ye çözüm olarak Jaf lamadan önce NFE ile Sinyal ve şarj imlecini yok eden yamayı yaptım ve Jaf ile flash attım sorun halledilmiş oldu
Problem edilcek bişi diğil bi karışıklık olmuş olabilir düzeltme hemen yapılır zaten
Ayrıca normal sürümde Keylock programının cfw içine gömüldüğünü gördüm çok mutlu oldum (yan taraftaki tuş kilidi tuşu kırılanlar için harika) fakat özel sürümde malesef göremedim manuel yükledim. Bu tip ince noktalarda dikkate alınırsa çok sevinirim. Şahsen ben genel olarak çok beğendim emeği geçen herkeze teşekkürler
Ayrıca Furkan sana bahsettiğim tuş kilidini "n8 sürüklemeli yama" ile hallettim.
Bu arada aklıma takılan tek bir şey var Ovi Suite ve Telefonun içindeki Yazılım Güncelleme de ;
Mail for exchange 3.0
Nokia Messaging 10.2 (bu biraz öeml benim için eposta mevzuları rahat oluyor)
Ovi Maps 3.6
Zaman dilimi güncelleştirmesi
Bunları bir türlü yapamadım hata veriyor 3 kere flash'ladım sorun aynı diğer tüm güncelleştirmelerde problem yok ama bunların sorun çıkarmasının sebebı varmıdır? çözümü bilen arkadaşlar da yardımlarını esirgemezler umarım