Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

yarın yorumlar gelecek yok şurasını begenmedim şu saat niye böyle yok şu ikonun rengi nıye böyle rompatcherı niye gömdünüz gibi alışalım bu yorumlara maxi modderlar

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maxi Power Dual CFW v1.0 BETA yayında! Yeni BETA CFW lerin tadını çıkarın! İstediğiniz CFW yi indirin, yükleyin!

Maxi Power'ın tüm versiyonları yamalarla ve yeni sürümlerle desteklenecektir. Ayrıca mesajlarımızda tüm üyelere yardımcı olacağız. Biz bir kere bir grup kurduk, artık ayrılmayız Allah'ın izniyle!

Tepkiler: Silinen Üye 524728 ve pitbull16
ben ayrılmam yapıştım artık size bırakmam, ayrılanın romu yansın

C6v40 Portuna Eklenen ve Geliştirilen Yeni Özellikleri

v40 üzerinemi kuruldu ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayrını gör.

Birşey sormak istiyorum; özellikle 5230 ve 5800 kullanlar söylesin bakalım; bu çeşitlilikte bir CFW gördünüz mü? Yani her 2 telefon için toplam 4 modder kendi başına toplam 4 CFW hazırladı ve sizlerede seçmek kaldı. İnşallah ilerde 5800, 5230, X6, 5530 için 4 farklı CFW toplamda 16 farklı CFW çıkacaktır

----------Eklendi @ 23:53:23 ---------- Yazıldı @ 23:52:53 ----------

C6v40 Portuna Eklenen ve Geliştirilen Yeni Özellikleri

v40 üzerinemi kuruldu ?

Pardon, küçük bir kopyala-yapıştır hatası

fazla gelmesin 16 ya bide hangi kişinin daha çok indirldi görebiliyormuyuz anılın ki daha çok tutulcak sanırım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
16 mı abi sen naptın yaa

Abartmıyorum hatta az bile söyledim. Bir de üzerine menü modları ve tuş kilidi farkları eklersen 32-64 uçuyor Ama bu bizim gücümüzü ortaya koyacak.

fazla gelmesin 16 ya bide hangi kişinin daha çok indirldi görebiliyormuyuz anılın ki daha çok tutulcak sanırım

Normalde görünür ancak ben verdiğiniz linkleri direkt koydum konuya. İndirip ayrıca bende upload yaparak zaman kaybı oluşturmak istemedim. CFW leri şimdi indirip bir düzene koyup uploada bırakıp yatıcam. Yarın linkleri yenileriyle değiştiririm.

ben ilk defa bi forumda böyle işler yaptım arkadaş edindim forumdan çıkmaz oldum anıla furkana sedar teşekkür ederim hem yardımları için hemde ortak bişiyler yaptığımız için

Falashlama işlemi ne kadar sürüyor arkadaşlar.