Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Dtractus

Üye

Telefon kapalı olacak.

Hocam telefon kapalı zaten. Ben mi anlatamadim? Telefon kapalı. Flasha basıp hızlıca takıyorum. Aranıyor diyor bekliyorum. Telefonu bağlayınca donanım takıldı sesi geliyor filan şarj ışığı yanıyor sonra. Bulunamadı diyor ardından.

M. tAHA

Üye
tamam çok doğru yoldasın. sen hemen o hatayı verince telin bataryasını sök tak. sonra tekrar flash tusuna bas uyarıya evet de. der demez hemen teli tak kabloya bilgisayarın 3 veya 5 sanıye ıcınde bilip diye ses cıkaracak. olduguna bı ısarettır. bu bilip sesi çok zaman olursa yeniden tekrarla

- - - Eklendi - - -

acma tusuna falan basmana gerek yok n97 de

Dtractus

Üye

Pekala dediğinizi yarin uygulayacagim. Ilginiz için teşekkürler.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Taha'nın işleri vardı. Biraz ara verdi. Kafasını dinlesin biraz.

ogzhnoTr

Üye
Bende 2-3 gün yollayabilirim kendimi. Haberiniz olsunda.

Dtractus

Üye
Ustalar N97'ye sabah CFW yükleme girişiminde bulundum JAF ile. Fakat tam okutmuşken birden "boot etme" hatası verdi? Ekranada error bilmemne 17 tarzında birşey geldi ve telefon açılmıyor. Ne yapmalıyım?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam biliyorsunuz N97Ler usb kablosunu veya şarj aletini takınca beyaz ledi yanar. O Led saliselik bir işlemle yanıp sönüyor. Pc'yede bildirim gelmiyor yani.

Anladım, bilgisayarının arka kısmındaki USB çıkışlarını kullanarak aynı şekilde flaşlama yapman gerekiyor. Bilgisayara bildirim gelmemesi tuhaf

N97 Tester'larımız şimdi istirahatte ve forumdan uzaktalar. N97'si olan biri nasıl flaşladığını söylerse sorun çözülür.

Semih burdaysa cevap verecektir.