DoomOcculta
Üye
aynı sorun
pekı baska fwden(tck harıcı) PtiKeymappings alıp tekrar flashlayabılır mısınptikeymappingleri silmeyince tel açılıyor ama tuşlar düzelmiyor. Sanırım bi sıkıntı var o ptikeymappings silme işlemde tek tek silip falan mı denesek?
ama adam forumda yazmış alayını silin diye;
DELETE all other PtiKeymappings_XXX_XX.dll in that folder
yada bizdeki keymappings uzantısını 35mi yapsak ordan da kıllanmıyor değilim hani
ben bişi silmedim açıldı ama sorun devam .
taha sence klavyedenmı vazgeçelim c6 portundanmı?
pekı baska fwden(tck harıcı) PtiKeymappings alıp tekrar flashlayabılır mısın
tabiki dener buraya yazarım ofw n97 ve c6 ported n97 cfw olarak 2 tane deniyip yazarım buraya biraz sonra..
Semih onları silmeden işe yaramayacağı söyleniyor 3.deneyişim yine tel açılmadı ama tek tek tüm sayfaları inceledim aynı sorunla karşılaşan var ama çözen de var.. Burda deneyecek 3 kişiyiz Inanıyorum ki bizde çözücez sabırla her yolu deniyelim sadece..
Ilgilenirseniz eğer çözümün orjinal linki;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiğer sayfalarda bizim sorunlarda var..
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...i-icin-fiziksel-klavye-duzeltmesi-635511.html
burdada aynı seyden bahsetmıs. bugun bu soruna olamadı yarın bu ecom olayını yasayarak coozmeye calısacam bugun uykusuzum bıraz
tabiki dener buraya yazarım ofw n97 ve c6 ported n97 cfw olarak 2 tane deniyip yazarım buraya biraz sonra..
Semih onları silmeden işe yaramayacağı söyleniyor 3.deneyişim yine tel açılmadı ama tek tek tüm sayfaları inceledim aynı sorunla karşılaşan var ama çözen de var.. Burda deneyecek 3 kişiyiz Inanıyorum ki bizde çözücez sabırla her yolu deniyelim sadece..
Ilgilenirseniz eğer çözümün orjinal linki;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiğer sayfalarda bizim sorunlarda var..
Bende uykusuzum erken yatacağım. Sabah 8'de stajım var
---------- Eklendi @ 22:25:10 ---------- Yazıldı @ 22:24:18 ----------
Bir elin nesi var iki elin sesi var. Azminiz bir çok N97 kullananı mutlu edebilir
bende sızın kadar anlamıyorum ama yap denılenı yaparım habernz olsun bendekı mını degıl normal n97
oww süper. bıde sunu dene. kalvyeyı ac mesajlardan yenı mesaj yazı tıkla sonra tusların fonksıyonunu kontrol eder mısın. yanlız dedıklerımın sırası onemlıN97 sahipleri önce bi derin nefes alın da güzel haberi vereyim
PeSimiSt_61x adlı üyemizin açtığı konudan yola çıkarak bi deneyeyim dedim. Bu N97 mini için diye belirtilmişti ama ne kaybederimki düşüncesiyle indirdim NFE ile editlerken keyappings'in bir kopyasını daha yaptım ve uzantısını _505_34.dll olarak düzenledim diğer tüm keymappingsleri sildim ve bu ikisini attım
ekran qwerty klavye de sorunsuz çalışıyor ayrıca fiziksel klavye de "SORUNSUZ"diyemicem 2 tuş farklı sadece onlarda "." ve "L harfinin uzun basımı"
bu iki tuşun sorununa gelirsek yine keymapping sorunu
"." yerine "," çıkıyor uzun basmada ise ":" çıkması gerekirken ";" çıkıyor
"L" harfine uzun bastığımızda ";" çıkması gerekirken " ' " işareti çıkıyor..
Bunların dışında tüm tuşları tek tek tüm fonksiyonları ile denedim sorunsuzdur.
Umarım işimize yarar arkadaşlar 2 tuş eksik bile olsa bu bile büyük bir gelişmedir.. Umarım o tuşlarıda hallederiz yakında..
ilgili konu;
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ye-duzeltmeli-qwerty-pesimist_61x-621538.html
Edit;
Ayrıca Screen qwerty klavyeyi merak edernler için söyliyeyim.. Ekranı yan döndürdüğümüzde devreye giriyor. Klavyeyi açtığımızda direk kayboluyor ve Fiziksel klavyeyi kullanabiliyoruz. Çok kullanışlı olmuş
Hala kusurrrrrsuzzz çalışıyor taha
Ben düzenliyip sana direk upload edeyim istersen?
üstüne anlatımda yapayım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?