mrb lar arkadaşlar Cfw yi yeni keşfettim Ve ne olduğunu yeni yeni anladım.Telefonuma tarifteki gibi jaf ile kurulum yaptım.
T.C.K v1 Final Nokia 5800 V60.0.003 Stil 1 i yükledim ve gerçekten çok memnunum.Ekran Parlaklık hassasiyet ayarı resimdeki gibi diil.Kamera da fotoğraf çektikten sonra sil dediğimde kamera zaten kullanılıyor hatası aldım ikinci kez denedim ve oldu.Ram Blow Pro programında kullanılan bellek 51 ile 58 arasında farklılık gösteriyor.T9 yamasını da yaptım gerçekten büyük bi zahmetten kurtarmış çalışma yapan arkadaş.Genelinde Güzel Ama eminim sonraki çalışma bundan daha güzel olucak.Ve bencede Gerçekten Çok güzel bi cfw Hazırlamışlar.Ciddi bi emek harcanmış ve emeğin karşılığı da teşekkürle ödenmez arkadaşlara bağış yapmayı unutmayın.5TL gibi küçük bir bağış emek karşılığı diil ama herkes 5 TL bağış yaparsa geçrekten arkadaşların daha werimli çalışma yapmalarına olanak sağlanacağnı düşünüyorum ve çalışmalar için çok tşk ediyorum Bütün Emeği Geçen arkadaşlara çok çok tşk ederim.Ben Çok beğendim Ellerinize Sağlık Kardeşlerim.Yapıcanız Çalışmalarda Yüce Allah yar ve de yardımcınız olsun dua ile Allah a emanet olun.