Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

semihh95

Üye
way be n97 aldigima sirf tck sayesnde sevndm tel sayenzde elimden dusmuyo sagolun.yedej batarya masrafina girdim .d

killer78

Üye
rambo ben sp2 ciktiginda stil 2yi kuracagim ama tuş kilidıni c5 03 yapacagim tus kılıdinin ve tus kilidi dönusunun sorunsuz olması içın hangi yamalari uygulamaliyim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
way be n97 aldigima sirf tck sayesnde sevndm tel sayenzde elimden dusmuyo sagolun.yedej batarya masrafina girdim .d

Sağolun

rambo ben sp2 ciktiginda stil 2yi kuracagim ama tuş kilidıni c5 03 yapacagim tus kılıdinin ve tus kilidi dönusunun sorunsuz olması içın hangi yamalari uygulamaliyim

Tuş kilidi yamasını uygulaman yeterlidir. Tuş kilidi sorunsuzca dönecek ve tema efektleri açıkken Kilit aç'a bastığında geç açılmayacak ve seni rahatsız etmeyecektir.

killer78

Üye
hangi yama o link verir misin bide iphone tuş kilidi stil 2nin tema efektlerini devre dışı bırakıyor çözüm var mı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hangi yama o link verir misin bide iphone tuş kilidi stil 2nin tema efektlerini devre dışı bırakıyor çözüm var mı

SP2'de artık böyle bir sorunun kalmayacağına inanıyorum. Yama

semihh95

Üye
benm tel 12 saatten fazla sarjda durdu ama batarya dolu demıyooor neden ya bı yrdm n97 stil 5 yuklu

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp-açıp tekrar şarja bağla.

kmesne

Üye
Şunu söyliyim: Stil 5 ve Stil 1,2,3,4'ün performans ayarları aynıdır, hiçbir farkı yoktur. Sadece, Stil 5'te ikon modu ve diğer görsel modlamalar yapılmadığından hızı artmıştır.

Hadi ya keşe daha önce söyleseydin stil 5 e bütün stil 2 yamasını yaptım direk stil 2 kursaydım keşke

Yani gerçekten hiç bir ayar farkı yokmu

semihh95

Üye
bi daha deneyeym
ılgınız ıcın tesekkurler

SP2 mi daha ne kadar değişiklik yapabilirsiniz ki ? neler var mesela aklınızda ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sanırım bu değişiklikler SP2'nin çıkması için yeterli

zaza_58

Üye
dokunmatik ekran titreşimi calısmıyor stil 1 i yükledim

format.Kapat aç.

---------- Eklendi @ 16:03:09 ---------- Yazıldı @ 15:51:42 ----------

Rambo n97 4.stil linkını kontrol edermısın

Lütfen SP2'de Stil 1 için Beta 3de ki gibi ANDROİD yazı tipini kullanın

killer78

Üye
rambo ndrive programını kurduğumda galeriye 300e yakın küçük resim geliyor buda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor yok mu buna bir çözüm?