Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

ilk sayfada yazıyor olması lazım.Sıkıntı yaşarmımısn bilemicem denemedim çünkü

semihh95

Üye
n97 de i ç ğ ü ö tuşları ve noktalamaların yeri değişmiş veya klavyeden yapılamıyor 5. olanı yükledim bi yardım..
bide sensörler çok hassas çözümü varmı

o sorunun bir çözümü yok malesef

Serkan``

Üye
Hocam bir arkadaş 5530'daki yeşil ve kırmızı ışıklardan bahsetmiş, aynı sorun bende de var yalnızca menü tuşu yanıyor diğerleri yanmıyor. 2 kez formatladım hâlâ aynı. Ufak bir fix var mıdır acaba?

yakupbjk

Üye
ellerinize saglık beyler cooooooook kkkkk tesekurler deneyecem sagolun dedık ama ben bagıs yapmak ıstıyorum fakat guvenlı bır yermı kart numarasını verecem ama korkuyorum lutfen yetkılı arkadaslardan cevap beklıyom

rica ederiz.Guvenilir buyuk ihtimal

ebbuzer

Üye
hocam 5530 kullanmktym önce stil 2 sonra 3 ü kurdum.2sindede işcep uygulamasını yükleyemedm yardmlarınızı bekliyrm.sertifika ayarlarnı denedm ama olmadı

Serkan``

Üye
Hocam bilirsin "light mod v3 by mara" diye bir mod var ışıkları düzelten onu ekledim rofs'a, bu defa da kırmızı ışık + menü ışığı yanıyor ama yeşil yanmıyor. Şimdilik idare eder.

ogzhnoTr

Üye
Hocam bilirsin "light mod v3 by mara" diye bir mod var ışıkları düzelten onu ekledim rofs'a, bu defa da kırmızı ışık + menü ışığı yanıyor ama yeşil yanmıyor. Şimdilik idare eder.

zaten ışıklarda sorun yoktuki.

ikon pakedi yok 5. stilde o yüzden . Kendin oluşturabilirsin sanırsam

kendim bilsem oluşturucam ama zor bişeyse en iyisi diğerlerinden birini yüklemek

killer78

Üye
rambo tema efektleri yine devre dışı kalıyor yok mu bi çözüm?

---------- Eklendi @ 00:41:17 ---------- Yazıldı @ 00:40:57 ----------

stil 2 kullanıyorum.