Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Desteklemezse öyle olur. Karşıdaki telefonun gülücük desteği şart. İçi boş gülücükler derken? Şu * (yıldız) a basınca çıkan noktalama işaretlerinde olan mı?

ogzhnoTr

Üye
♦ ☺ ☻ ♥ ♣ ♠ • ◘ ○ ◙ ♂ ♀ ♪ ♫ ☼ ► ◄ ↕ ‼ ¶ § ▬ ↨ ↑ ↓ → ← ∟ ↔ ▲ ▼ ! " # $ % & ' ( ·È

mobtechtunnel.blogspot.com/2011/12/start-of-quote-podigy06-5800-rm-356-v52.html?m=1

üstad bi resim ekleyeym dedm bak diye ama yaptm mı yapamadım mı bilemedim bak bu baqlantıda var dediqim qülücüklerden

Desteklemezse öyle olur. Karşıdaki telefonun gülücük desteği şart. İçi boş gülücükler derken? Şu * (yıldız) a basınca çıkan noktalama işaretlerinde olan mı?

aynen kardeşim o teller benim x6 dan daha yi ama nasıl desteklemez hayret

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biz zaten sembol desteği kullanıyorduk. Yama olarak yayınlayabilirim bu istediğinizi. Önce modu bulmam lazım, sonra modla uyumlu yazı tipi gerekiyor. Yani önceden ayarlanması gereken birşey. Artık geri dönemeyiz 55 CFW için

doqru haklısın nıyetim seni sıkmak deqil yanlış anlama tabiki sana kalmış ama onu yaparsan türk cwfsnde bir ilk yapardın sanırım cünkü daha önce hic rastlamadım türk cwflernde öyle qülücklere hep yabancılarda var sonra şu tercihler widget kısmına şekilli yazılar kendi isimlerini vs koyuyorlar onuda cözebilmis deqilim dediqin qibi yama olarak verirsen bi kurcalayalım o zaman,

pardon tck v1 final ne zamana çıkıyor

kesin bir tarih veremeyiz .2-3 hafta sonra çıkabilir

qec olsun saqlam olsun tck'nın felsefesi bu zaten doqrusuda bu kolay qele tck ekibine

Tepkiler: Silinen Üye 94869

yuje

Üye
ççooooookkkk teşekkürler

alicilin

Üye
Denemedim ama. denemeden önce sorayım. şimdi tamamı ile sorunsuzmu bu cfw üstadlar ?

Mert045

Üye
Kahretsin t9 çalışmam suya düştü format atmadan önce yedek almayı unutmuşum