Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bnm hosuma gıtmedı bu swf eskısıne nasıl gerı dondurebılırım ?

Navifirm'i indir çalıştır, telefonunu falan seç. Nasıl yapılacağı forumda Modifikasyon araçları bölümünde var. Oradan indirdiğin orijinal dosyaları, aynen bu CFW'yi (SWF değil bak CFW ) flaşlar gibi o dosyaları flaşlayacaksın.

ogzhnoTr

Üye
Dalga geçme be çocukla . Bende ilk başta v40 a v22 yüklemeye çalışmıştım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen resmen telefona geçirmeye çalışmışsın

Final sürümünde Belle Navibar kullanacak misiniz?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır. Nasip olursa T.C.K v2 ile sizlere belle görsel şölenini yaşatmayı düşünüyoruz.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle şöleni de bir projemiz. MaxiCep'te projelerimizi açıklayınca, suçlu konumuna geçtiğimiz için gizli yürütüyoruz. Böyle arada sırada yeri gelince söylüyoruz.

Belle şöleni, sadece 2 adet telefon üzerinde uygulanacaktır. Telefonda RAM ve pil kalmayacak ama gerçek görsel şölenin tadına varacaksınız. Hedefimiz bu.

Inşallah o 2 telefon arasında 5230 vardır

ogzhnoTr

Üye
Tck nin kurucusu 5230 kullansin belle cikarmasin tabi canim bende obamanin kardesiyim. bu arada ilk defa cfw atacaktim ve ilk defa senin cfw ni attim ve ondan sonra senin cfwleri aldatmadim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tck nin kurucusu 5230 kullansin belle cikarmasin tabi canim bende obamanin kardesiyim. bu arada ilk defa cfw atacaktim ve ilk defa senin cfw ni attim ve ondan sonra senin cfwleri aldatmadim

İşte gerçek takipçi senin gibi olmalıdır

ogzhnoTr

Üye
Devrik cumlemi ? anlamadim

ogzhnoTr

Üye
Bende diyorum nasil cumle bu yaz ayina kadar yeni cfw cikarmi ? Yani finalden baska ?

---------- Eklendi @ 22:39:24 ---------- Yazıldı @ 22:38:47 ----------

Aman tanrim yaz ayida ne :O

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence çıkmaz. 55 CFW'yi çıkarıp yorgunluk atacağız. Öldük öldük dirildik. 55 CFW çalışması sırasında, 1 mod unutursak veya hata oluşursa, sıfırdan 55 CFW hazırlıyoruz

---------- Eklendi @ 21:46:29 ---------- Yazıldı @ 21:45:23 ----------

Allah'tan ben bitirdim sayılır. Sıra anılda. CFW'nin hemen hemen %50'si tamam denebilir.

ogzhnoTr

Üye
Hohoho sifirdan size inat bulucam bi kac hata hahah twitterda hesap acsaniza tck adina sorulan sorulari ordan cevaplarsiniz.