monalos Üye merhaba ben dosyaları aldım dogrudan tele attım ama hat averdı ekran geliyor local moda filan geçmiyor bu 5230 un 51.0.002 yazılımını indirip attıktan sonramıı atıcaktımbeta3 ü
merhaba ben dosyaları aldım dogrudan tele attım ama hat averdı ekran geliyor local moda filan geçmiyor bu 5230 un 51.0.002 yazılımını indirip attıktan sonramıı atıcaktımbeta3 ü
emirberkcelik Üye bende finali bugün yarın çıakr diye 2 haftadır takip ediyorum siteyi acaba bu bir taktikmidir. görüntüleme sayısını yükseltmek için
bende finali bugün yarın çıakr diye 2 haftadır takip ediyorum siteyi acaba bu bir taktikmidir. görüntüleme sayısını yükseltmek için
anılbaran Üye ne alakası var şimdi ? Yogunuz arkadaşım bu ara . C6v42 kulkanıcaz +9 telefona ortalama 4 çeşitten 36 cfw yapmak boru degil anlatabildim mi ?
ne alakası var şimdi ? Yogunuz arkadaşım bu ara . C6v42 kulkanıcaz +9 telefona ortalama 4 çeşitten 36 cfw yapmak boru degil anlatabildim mi ?
Symbian Modder Üye emirberkcelik' Alıntı: bende finali bugün yarın çıakr diye 2 haftadır takip ediyorum siteyi acaba bu bir taktikmidir. görüntüleme sayısını yükseltmek için Genişletmek için tıkla ... dostum herkes senin gibi egomanyak değil.kendini uyanık falan zannediyosun ama değilsin yani
emirberkcelik' Alıntı: bende finali bugün yarın çıakr diye 2 haftadır takip ediyorum siteyi acaba bu bir taktikmidir. görüntüleme sayısını yükseltmek için Genişletmek için tıkla ... dostum herkes senin gibi egomanyak değil.kendini uyanık falan zannediyosun ama değilsin yani
emirberkcelik Üye Symbian Modder' Alıntı: dostum herkes senin gibi egomanyak değil.kendini uyanık falan zannediyosun ama değilsin yani Genişletmek için tıkla ... konuşmalarımıza biraz dikkat edelim lütfen gülmek için eğlence arıyorsanız yeri burası değil by çocuk.
Symbian Modder' Alıntı: dostum herkes senin gibi egomanyak değil.kendini uyanık falan zannediyosun ama değilsin yani Genişletmek için tıkla ... konuşmalarımıza biraz dikkat edelim lütfen gülmek için eğlence arıyorsanız yeri burası değil by çocuk.
emirberkcelik Üye anılbaran' Alıntı: neyse arkadaşlar tartışma yaratacak cevaplar yazmayalım lütfen (.) Genişletmek için tıkla ... lütfen çoğul konuşup hakkımı yeme neyise ben zaten o canlıyı kaale bile alıp mesaj yazmıyorum ok burada konuyu kapatalım
anılbaran' Alıntı: neyse arkadaşlar tartışma yaratacak cevaplar yazmayalım lütfen (.) Genişletmek için tıkla ... lütfen çoğul konuşup hakkımı yeme neyise ben zaten o canlıyı kaale bile alıp mesaj yazmıyorum ok burada konuyu kapatalım
pitbull16 Üye arkadaşlar çalışmalar iyi gidiyodur umarım 23 şubattan beri askerim anca nete girdim cfw yi deneyemedim daha herkeze selamlar başarılar kolay gelsin
arkadaşlar çalışmalar iyi gidiyodur umarım 23 şubattan beri askerim anca nete girdim cfw yi deneyemedim daha herkeze selamlar başarılar kolay gelsin
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi 2. ev ekranı silinmiyor. Nokia C6 lara böyle ev ekranları eklemiş. Yapısını değiştiremiyoruz.