Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

tolgha

Üye
herşey cok guzelde ana ekranda "Seçenekler" yazısının tamamının gorunmemesı ne bıleyım cok sınır oluyorum.onu her hangı bır sekılde duzeltemeyız mı??ferı kalan hersey cok ıyı omega dan berı takıpteyım )

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Takipte kaldığın için teşekkür ederim. Finalde değişik yazı tipleri kullanacağız. Orjinal yazı tipide olacak. Herşey gönlünüzce olur.

Tepkiler: zax38

tolgha

Üye
Teşekkürler, finali bekliyoruz o zaman

hakan_52

Üye
Peki Arkadaşlar Orjinale Nasıl Döndüreceğim Telefonumu.Final Sürümü Çıkınca Onu Yükleyeceğim Ama Şimdilik Orjinal Yani Eski Haline Döndürmek İstiyorum Telefonumu...Yardım Edermisiniz Lütfen...

navifirm adlı programdan yazılım indiriyorsun . Biraa araştır derim

ne zaman final çıkacak

----------Eklendi @ 16:25:03 ---------- Yazıldı @ 15:55:48 ----------

bunumu yüklesem finalimi beklesem

tayo01

Üye
Finalde Şu Hatayıda Giderirmisniz? Klit Tuşna biraz fazla basınca telefon kitlenmiyor. Mesaj yazarken sil tuşuna basılı tutunca silmiyor.

galeri bütün hafıza kartını okuyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Finalde Şu Hatayıda Giderirmisniz? Klit Tuşna biraz fazla basınca telefon kitlenmiyor. Mesaj yazarken sil tuşuna basılı tutunca silmiyor.

Bunlar çözülemiyor. Kronik C6 hatası. Yani kalıcı.

galeri bütün hafıza kartını okuyor

Hafıza kartını biçimlendir + telefona hard format at. Galerinin okumasını istemediğin video/resimleri Gizli klasörüne at.

tamam o zaman güzel. o zaman galeri e ımages okur yerine sadece gizli klasörüne atın diyin bence yalnış anlaşılmasın. birde finali c6 v42 yapın derim. dokunmatik bastırınca değil resmen 0.1 Newton kuvvetle algılıyor. orjinal v60 ta 5 n falan yani :d

rkap

Üye
indiremiyorum bir bakabilirmin

Furkan abi rofs_2 üzerinde değişiklik yaparsak(yani bir mod uygularsak) fw bir zarar görürmü.

tayo01

Üye
Alesyus Bozulmas Büyük İhitmal Çok İştiyosan Rambonun V42 ofw sini indir onun mod arşivinden modla kendi cfw ni oluştur ben 2 tane yaptım biri 60 ram gösteriyo 65 sabitlersem yayınlicam

Ben bir kere modlamaya çalıştım. Ama oldumu olmadımı anlamadım. Bir profesyonele danışmam gerek.Mod daki dosyaları gerekli klasöre atınca eskisi ilemi değiştiro yoksa yeninsinin üzerine mi yazıyo. Bende zaten temi portla Dev mod arşivi var.

bide bu tuş kilidi yan yatmıyo telefonu yan çevirince ekran kapanıyo yeşil ışık yanıp sönüyor

----------Eklendi @ 08:29:46 ---------- Yazıldı @ 08:27:23 ----------

attığın dosyayla aynı adı taşıyanlar değiştiriliyo farklı isimdekiler yeni oluşturuluyo