Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Ya Nokia N8 de de Flash lite 4.1 yazıyor ya ondan sordum. Senin fw dwki 4.1 ile N8 deki aynı mı?:allalla:

hayır değil kardeş bu flash lite 4.1 de değil sadece 3.1 versiyonuna bir çok yeni plugin eklenmiş halidir ve bu pluginler videoları izlerken donma sorununu en aza indirmek için kullanılmıştır

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede yazmıştım gene yazacağım ovi mağaza ve ramde sorun var diyenler için

ovi mağaza malesef facebok modunu ekledikten sonra yükleme çalışmıyor:((nedenini bilmiyorum)
yüklemek için;
Fİlebrowser'i açın
Z:\Sürücüsüne girin
Data'ya girin
Securewidgetpreinstall'e girin
ovistore_client_only.sisx i seçin
Seçenekler,file,open,Choose a file service,yükleme'yi tıklayın.sorunsuz birşekilde çalışmaktadır

ram ile ilgili ipucu:
ramblow ile boost yapmadan önce herzaman killme yi açın
orda (varsa) peninputserver,vcommandmanager,*certProvisionerinf oserver bileşenlerini sonlandırın(merak etmeyin sistemi etkilemez)kill me yi kapatın ve ramblow ile boost yapın.en az 2-3 mb extradan ram boşalacaktır.ben böyle effectler kapalıyken 61 gördüm:)

warhacker

warhacker

Üye
Undertaker yükledim cfw yi kullandım hakkaten şuana kadar kullandığım cfw lerin içinde en iyilerinden birisi. Hız olarak falan çok iyi tek eskik olarak galeri var ama fotoğraflardan falanda hallediyorum o meseleyi. Bide telefona yüklü programlardan biride ramblow olsa daha iyi olurdu :D

Teşekkürler Under :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Undertaker yükledim cfw yi kullandım hakkaten şuana kadar kullandığım cfw lerin içinde en iyilerinden birisi. Hız olarak falan çok iyi tek eskik olarak galeri var ama fotoğraflardan falanda hallediyorum o meseleyi. Bide telefona yüklü programlardan biride ramblow olsa daha iyi olurdu :D

Teşekkürler Under :)
birşey değil.ama hatırlatırım bu fw nin amacı hız.kötüköylü kızmasın ama Xpeed gibi değil:) (Xpeed i kullananlar dediğimi anlamışlardır:)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
sbs yi atlatıyım ilk iş bu cfw yi yükleyeceğim :D

emrsng

Üye
hocam gerçekten güzel bi fw olmuş yanlız bir sorum olucak facebook widget nasıl ekliyebilirz ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Xpeed deki gibi değil derken daha mı hızlı ?
Hayır.Xpeed de çok fazla program vardı.amacım en yüksek hıza ulaşmak program tıkmak değil:D
sbs yi atlatıyım ilk iş bu cfw yi yükleyeceğim :D
:D
hocam gerçekten güzel bi fw olmuş yanlız bir sorum olucak facebook widget nasıl ekliyebilirz ?
facebok widgetini yükledikten sonra ana ekranda basılı tutun içerik varsa kaldır deyin.
sonra tekrar aynı yere basılı tutun içerik ekle deyin listeden Facebook u seçin:)

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
sana bir şey sormak istiyorum bunun açılış müziğinin dosyası nerde

MusTy57

MusTy57

Üye
Dostum bu küçük hatalar için final sürümü yada yeni sürümü bekliyoruz.. Bilgin olsun...
Yeni versiyonda 4*4 ve 4 Sıra Klavye ve Music Tuşunda Accel Switch(Sözün vardı) olursa iyi olur :)

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
şu an sitedeki hangi sürüm ve 4*4 menü ne zaman eklenir kaç gündür bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
sana bir şey sormak istiyorum bunun açılış müziğinin dosyası nerde
açılış müziği ve videosunu kaldırdım. daha hızlı açılış ve daha yüksek ram için:)
Dostum bu küçük hatalar için final sürümü yada yeni sürümü bekliyoruz.. Bilgin olsun...
:)
şu an sitedeki hangi sürüm ve 4*4 menü ne zaman eklenir kaç gündür bekliyorum
final 2-3 gün sonra çıkacak o zamana kadar sabredin:)

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
beta1 de nerdeydi

bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
DİKKAT:Arkadaşlar bu CFW en yüksek hız için ayarlandı batarya Optimizasyonu yoktur!!!

bu bölüme katılmıyorum

Progressivity

Progressivity

Üye
batarya optimizasyonu yoktur demişsiniz; acaba bu cfw'yi kullananlar telefonlarının nasıl bir kullanımla bataryalarının kaç gün gittiğini yazabilirler mi acaba buraya

bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
1.gün sonunda tam 6 saat nete bagladım pc yi hemde bluetut la 30 dk konuşmuşum yinede 1 diş kaldı

Ali Emre Çirik

Üye
5 çarpı 4 lütfen ??

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
DİKKAT:Arkadaşlar bu CFW en yüksek hız için ayarlandı batarya Optimizasyonu yoktur!!!

bu bölüme katılmıyorum
Neyine katılmıyorsun anlamadım?:|
batarya optimizasyonu yoktur demişsiniz; acaba bu cfw'yi kullananlar telefonlarının nasıl bir kullanımla bataryalarının kaç gün gittiğini yazabilirler mi acaba buraya
kullanıma bağlı.benim 2 gün gidiyor
1.gün sonunda tam 6 saat nete bagladım pc yi hemde bluetut la 30 dk konuşmuşum yinede 1 diş kaldı
:)
5 çarpı 4 lütfen ??
biraz daha sabredin versiyonu çıkacak:|

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
valla burayı bekliyorum habire bi istediğim olmuyor bende başka arkadaşların yaptıkları bana cazip gelen cfw leri kullanıyorum ne zaman geliyor bi yenilik umarım yakın bi tarihtir

Üst Alt