Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Swisyn

Swisyn

Üye
Hocam aslında şuna Smart Office adlı programıda gömsen on numara olurdu, harika bir döküman programı herkezin işine yarayacağını düşünüyorum.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1.Scroll'da sıkıntı var örnek veriyorum menüde en üstten tutup asaqı doqru ındırdıgınızde yarıya kadar ınıyor tam ınmıyor
Nasıl inmez hocam çok hızlandırdım scrollu:D

2.Menü 4*3 menü tam menü değil ama tam menü gibi olmus orjinallikden cıkmıs
Extended Menü.Çok daha iyidir:oke:
3.Müzik calardan çıkınça menüye atma olayı var
:vur yanlışlıkla müzik çaların şarkı sözü okumayan versiyonu için olanını atmışım:vurupload ettikten sonra fark ettim bunu.final versiyonda düzeltilir:oke:
4.Resimler çok gec acılıyor bunun sebebi sanırım o 3d photo browser olması
3d photo browserle alakalı değil sende sanırım çok resim var yada fw atmadan önce hafıza kartındaki sys,system klasörlerini silmedin:evet:
5.içerisinde Drawing gibi qereksiz çok sey var
bilerek silmedim.özelden çok fazla şikayet geldi niye çıkarttın diye.isteyen fw cleanerle silebilir:oke:
6.Ram en fazla 55 oluyor ( HİÇ Bİ PROĞRAM ACIK DEĞİLKEN )
55 iyi değilmi?:ehe
7.hız olarak dediğin kadar yok bence ben eski sürümden bi fark göremedim açıkçası hız olarak (tema effeckler acıkken özellikle)
fw de zaten hızlanma diye birşey olduğunu söylemedim zaten:oke:
sadece ram artışı olduğunu söyledim:oke:

8.Realplayer filan ikonları ve müzik caların içindeki ikonlar n8 ikonu yani s3 ikonu değil
yaw ne kadar taktınız şu iconlara arkadaş:D ha Symbian^3 iconu ha N8 ne fark eder:ehe

----------Eklendi @ 15:39:00 ---------- Yazıldı @ 15:32:20 ----------

bu arada arkadaşlar sizlere birkaç ipucu vereyim.

ovi mağaza malesef facebok modunu ekledikten sonra yükleme çalışmıyor:((nedenini bilmiyorum)
yüklemek için;
Fİlebrowser'i açın
Z:\Sürücüsüne girin
Data'ya girin
Securewidgetpreinstall'e girin
ovistore_client_only.sisx i seçin
Seçenekler,file,open,Choose a file service,yükleme'yi tıklayın.sorunsuz birşekilde çalışmaktadır

ram ile ilgili ipucu:
ramblow ile boost yapmadan önce herzaman killme yi açın
orda (varsa) peninputserver,vcommandmanager,*certProvisionerinfoserver bileşenlerini sonlandırın(merak etmeyin sistemi etkilemez)kill me yi kapatın ve ramblow ile boost yapın.en az 2-3 mb extradan ram boşalacaktır.ben böyle effectler kapalıyken 61 gördüm:)

e|2hNx

Üye
Hocam Resimler mb'den olabilir benım 1resım 2.3mb :) ayrıca dene sende qorursun scrolda sıkıntı vardı ben kendı scroll modu yukledım duzeldi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende scrollda sıkıntı yok:D tek sorunu birazcık ittirince fazla gitmesi.halledilemeyecek önemli bir problem değil:ehe

e|2hNx

Üye
hocam birşey sorucam ;

bu orjinal v52 fw de tam ekran klavye varya hani onu sıldım mı bılmıyorum ama yok 4 satır klavye eklıyorum qene cıkmıyor yok yanı klavye secme bolumunde 3 tane war el yazı kucuk klavye ve alfasal acaba o tam klavye nasıl geri getirebilriim orjinal fw den aldım 1 tane klavye ekledım qene olmadı ?

sohbet konusmayı sıldım ondan olabılırmı ?

m.milamur

Üye
Hocam +Flash 4.1 eklendi demişsin, essahtan mı diyon???:heyo:

Yani Flash 10 videolarını izleyebiliyor muyum?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş flash 4.1 ile flash 10 u lütfen karıştırmayalım.4.1 versiyonu 3.1 in yamalı hali gibi birşey:)

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
kardeş yeni düzenleme ne zaman geliyor?

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
SDk veya ne ile yaptın kardeş? anlamam sadece anladıgım türkçe oyun vs çevirisi :D

----------Eklendi @ 18:59:40 ---------- Yazıldı @ 18:57:38 ----------

en iyi icon N8 de defaultlar bile ..ve bu arada söyleyim real player iconu temada uid kodlasak bile değişmez java program

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bu cfw de mesaj saatlerinde problem var haberin olsun saat hep 06.04 ü gösteriyor geklen mesajlarda

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
c6v20 lerde bu sorun var .043 lerde yok ama onlarda daha fazla hata var:(

giray38

giray38

Üye
Final Gelsin artık (;

gece_nemi01

Üye
arkadaslar bu 1 sayfadaki widgetleri nereye atacaz.. kur dısyası falan yokta içinde :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
telefona atıncan ordan kuracan:)

gece_nemi01

Üye
ben attım da yine her hangi bişi olmadı belki atılACAK bi doğru yeri vardır ondan sordum?

warhacker

warhacker

Üye
Bende indiriyorum bakalım bugün söylerim sorun varsa gördüğüm. Yoksa teşekkürümü tekrardan ederim :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
undertaker 12 nisanda symbian güncellemeleri olacakmış s60v5 için geçerlimi acaba yoksa yine phnt nin yeni portunumu bekliceğiz

ali_celik

ali_celik

Üye
bataryası bir gün bile gitmiyor..15 saat falan gidiyor. şarjla gece 12 bırakıyorum sabah 7 de bakıyorum sadece 1 diş var.

warhacker

warhacker

Üye
Bu fw de galeri diye bi klasör falan çıkaramıyormuyuz eski tip böyle bütün videolar ve resimlerin içinde olduğu :D

Edit: Şuana kadar fw de bir sıkıntı görmedim varsada yarın akşama söylerim zaten.

Teşekkürler Undertaker.

m.milamur

Üye
kardeş flash 4.1 ile flash 10 u lütfen karıştırmayalım.4.1 versiyonu 3.1 in yamalı hali gibi birşey:)

Ya Nokia N8 de de Flash lite 4.1 yazıyor ya ondan sordum. Senin fw dwki 4.1 ile N8 deki aynı mı?:allalla:

Üst Alt