Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
multiupload sitesinde biraz yavaşlama var sanki.keşke ordan uploada başlamasaydım:(

İnternet ise Smile ADSL nin hediyesi:ehe 1 mb 2 yıl boyunca kullandık internet hızımızı arttırdılar:ehe

--------------- Ekleme ---------------

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur uda dosyasını 101 olanını kullanırsan yükler diye düşünüyorum:oke:

101 olan kısmı 007 olarakmı değişeceğiz yoksa v52.101 in uda dosyasınımı kullanacağız ?

e|2hNx

Üye
vallahi ben ttnet kullanıyorum 8mbit' e arayıp sabit yaptırdım ne dusuyo nede cıkıo sınırsız ayda 55 lira weriıorm :) download'da 800 900 cekıo

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
kardeş bu cfw deki değişiklik c6 nın yeni versiyonu üzerine 5800 ın değil öyle değil mi under?

vallahi ben ttnet kullanıyorum 8mbit' e arayıp sabit yaptırdım ne dusuyo nede cıkıo sınırsız ayda 55 lira weriıorm :) download'da 800 900 cekıo
benim net 1 mbit geçen ay film indirirken 1.2 mb indirme hızı gördüm :aha:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu cfw deki değişiklik c6 nın yeni versiyonu üzerine 5800 ın değil öyle değil mi under?
evt:oke:

benim net 1 mbit geçen ay film indirirken 1.2 mb indirme hızı gördüm :aha:
sallama:ehe:kop:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bende 4 mbit var 450-600 arası değişiyor kardeş yukarıdaki soruma cevap verirmisin

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
valla :D çok ciddiyim ilk defa gördüğüm için bu kadar hızı şakam yok idm ile film indiriyordum bi baktım 1.199 kb ile indiriyo tabi hep aynı hızda kalmadı ama oraya kadar çıktı netimi açtırdım açtıralı 1 mbit

che72

Üye
kardeş bekliyorum bende gözüm sayfada under bende bu yazılımını ilk defa yükleyip kullanıcam. Yorumlara göre çok sağlam geliyo bea =)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kaç megabit internetin? kaç para ödüyosun =) bende geçmeyi düşünüyorumda ondan soruyom ^^
6 mb sınırlı:vur
bende 4 mbit var 450-600 arası değişiyor kardeş aşağıdaki soruma cevap verirmisin
bende hep 700-900 lerde çekiyorum Zamunda Torrentleri çok sağlam(h):naughty:
101 olan kısmı 007 olarakmı değişeceğiz yoksa v52.101 in uda dosyasınımı kullanacağız ?
her ikisinide deneyecen kardeş tam olarak bilmiyorum:(
valla :D çok ciddiyim ilk defa gördüğüm için bu kadar hızı şakam yok idm ile film indiriyordum bi baktım 1.199 kb ile indiriyo tabi hep aynı hızda kalmadı ama oraya kadar çıktı netimi açtırdım açtıralı 1 mbit
şans:D benimkide en fazla 1.968 e fırlamıştı:ehe
kardeş bekliyorum bende gözüm sayfada under bende bu yazılımını ilk defa yükleyip kullanıcam. Yorumlara göre çok sağlam geliyo bea =)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ne kadar kaldı bu yazılıma yatağımı seriyorum bak yatacam

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
taaa 70 küsürüncü sayfadan beri yeni çıkacak cfw ye yorum yazmışız :ehe artık gözle görülür bi sonuç alma zamanı geldi :naughty:

che72

Üye
benimde uykum gelmeye başladı =) Dostum % kaç kaldı =)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yapılan değişikleri merak ediyorum ...

che72

Üye
% kaç kaldı Dostum =)

valla bende sayfaları atlaya atlaya okudum yoksa ilk sayfadakini indirip kuracaktım =) şimdi yenisini bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar kaldı bu yazılıma yatağımı seriyorum bak yatacam
yat uyu sen yarın yüklersin|-)
taaa 70 küsürüncü sayfadan beri yeni çıkacak cfw ye yorum yazmışız :ehe artık gözle görülür bi sonuç alma zamanı geldi :naughty:
fazlasıyla gözle görülür sonuç var merak etme:ehe
benimde uykum gelmeye başladı =) Dostum % kaç kaldı =)
ohh siz uyuyun yarın yüklersiniz|-)
yapılan değişikleri merak ediyorum ...
yükleyince kendi gözlerinle görürsün:ehe:d:
şunu söyleyeyim 50 sayfalık muhabbete deyecek:ehe
% kaç kaldı Dostum =)

%47 de

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yat uyu sen yarın yüklersin|-)

fazlasıyla gözle görülür sonuç var merak etme:ehe

ohh siz uyuyun yarın yüklersiniz|-)

yükleyince kendi gözlerinle görürsün:ehe:d:
şunu söyleyeyim 50 sayfalık muhabbete deyecek:ehe

%47 de

uykum kaçtı :naughty:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

che72

Üye
50 sayfalık muhabbete değecekse bu muhabbt 100 sayfayı bulacak ben yüklemeden yatamam hacı =) yaw ittirelim arkadan biraz gaz ver ne bu daha %47 bea =)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yine bi hata çıkmasında :box

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
upload ın muthemel bitiş süresi yazmıyor mu =))

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya hadi ya laptop saat sonra kapanacak :op:

Üst Alt