Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

e|2hNx

Üye
Hocam yaptıgın modlar'dan dolayı olmasın ?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
ne sorunlu bi cfw imiş arkadaş :angry:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
eski latinonu yeninin üstüne yapıştır olmazsa :) aynı dosyaları atla de üstüne yazmasın

e|2hNx

Üye
Hocam o zaman bu 6.1'de sıkıntı var sende eski sürümü yeni modlarla geliştir yapıcak bişi yok

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapacağım zaten:off:

dalgaci37

dalgaci37

Üye
elie koluna sağlık kardeşim gayet güzel olmuş şuan deniyorum yalnız uygulamadan cıkıslarda direk ekrana atıyor bunada bi çare bulursan süper olur bu forym işlerinden pek anlamıyorum ekran işini halledebilirsen özel msj atarsan sevinirm...=)

cellat_34

Üye
Çok teşekkürler ama işletim sistemim vista olduğu için yükleyemiyorum malesef, binbir türlü hata veriyor meret, hasret kaldık cfw ye, dünya gözüyle görsek keşke :ehe

warhacker

warhacker

Üye
Bugüne yetişirmi hocam 12 ye kadar falan bi cevap versen bize?

dengesiz74

Üye
arkası yarın brezilya dizilerigeçti kolay gele

MusTy57

MusTy57

Üye
Herkes umudunu kesti sanırım :aman2:

drlee

Üye
Bir sorun yok cwf de nerden çıkarıyorsunuz bunları anlamadım. Gayet hızlı ve stabil ayrıca uygulamadan çıkınca ana ekrana da dönmüyor. Bence yüklerken hata yapıyorsunuz...

e|2hNx

Üye
Hocam durumlar nasıl ? nasıl gidiyor ?

birde sende bişi rica edicem ama bu batarya ve şebeki ikonu nerden bulabılırım ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
durumlar iyi gidiyor:D telefondan atma hatasını çözdüm.

batarya simgesi derken anlamadım:D

warhacker

warhacker

Üye
ee hocam yeni linkleri ne zaman alabiliriz?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bekleyin birdakka yaw.birini çözdük diye hemen atlamayın ya başka göremediğim hata varsa. beta 2 falan çıkarmayacağım çıkaracaksam adam gibi 1 tane çıkaracağım:oke:

e|2hNx

Üye
hmmm

warhacker

warhacker

Üye
bekleyin birdakka yaw.birini çözdük diye hemen atlamayın ya başka göremediğim hata varsa. beta 2 falan çıkarmayacağım çıkaracaksam adam gibi 1 tane çıkaracağım:oke:

başka hata yoktu hocam görünür olarak sen çıkart artık şunu lütfen 3 gündür bekliyoruz :)

hocam yeni versiyonda 4*3 tam ekran istiyoruz

Üst Alt