Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hmm yazılımın boyutununda 28 Mb düşürdüm bakalım nasıl çalışacak :hmmm
yazılımı yükledim gereksiz bütün şeyleri kaldırdım haritada dahil hiç mod uygulamadım ve ram miktarı aynen şöyle

gayet güzl
Arkadaşlar Latino linkleri göremiyorum sanırım düzeltmelerden, isteklerden dolayı kaldırıldı yada daha hiç eklenmedi ne zaman eklenir bilgi paylaşımları ve emekler için teşekkürler...
arkadaşlar Symbian Latino çıkmayacak,her ikisini birden idare edemiyorum...
hatırlattığınız iyi oldu konu başlığını düzelteyim:oke:
Hocam bakın anlamamışsınız tekrar bi yazayım...

Mesela Operada veya Web'de Facebooktan Mesaj Yollarken Alfanümerik tuştan yazıyorum ve t9 kullanıyorum orada sorun şu bir kelime yazdım veya bir cümle yazdım ben bir cümleyi silmek için seçip mavi veya siyah bir ışık içerisine alıyorum cümlenin sonundan tutup başına kadar sürüklüyorum o cümleyi seçiyor ve görünüyor olması gerekiyor ama böyle olmuyor o ışık görünmüyor yani seçtiğim yazıyı anlayamıyorum... Fakat normal mesajlarda sorun yok anlaşılıyor seçtiğim yer...
İnşallah anlatabilmişimdir :megafon:
tmm şimdi anladım:D ama sorun benim gördüğüm bütün fw lerde var:hmmm
kardeşim dünden beri telefonun her deliğine girdim :) hataları söyle söyleyim bundan baskada hata bulucak arkadas varmı bence yok

ÇIKARILMIŞ SÜRÜM İÇİN KONUŞUYORUM

1.Müzik kütüphanesındekı ikonlar ve müzik calarkenki ikon
2.Realplayer ikonu s3 değil
3.Ram cok kötü ben bi, önceki sürümde senin 45 ramdan aşağı düşmedim bunda 35 30 a kadar indi :( en yüksekte 50 52 oldu ram ayarları cok kotu bu fw de dedıgın kadar 60 65 e cıkmıyor bide çıkarılmış sürüm yani düşün
4.operada atmıyor demıssın ben daha 1 sayfa acmadan 0.facebook.comda durum güncellerken atıyor
5.cıkarılmış sürüm'e ramblow ve widget tuş kilidini eklersen iyi olur çünkü onu herkez kullanıyor baştan yüklemek zorunda kalmazlar.
6.yazılım güncelle filan duruyor hala onu kullanmıyoruz zaten silecektin sanırım gözden kacmıs
7.ovi mağaza silindiği için müzik'e girdiğimizde Ovi müzik çalışmıyor o yüzden simgesi filan silik şekilde kötü görünüm var o ovi müziği o müzik yerinden kaldırman iyi olur
8.birde scroll'u baştan bir göz at sanki hafif bazen kasıyor gibi inip cıkarırken yada bana oyle qeldı qenede bır kontrol et

Fw'de başka en ufak bir hata yok hız filan mükemmel bence sadece bu hataları düzeltip final sürümünü gerçekleştirebilirsin umarım bütün arkadaşlarında tercümanı olmusumdur fw alt ust ettım yani :) final sürümünü ne zamana'a ayarlarsın ? öyle ahım şahım bir hata yok zaten

dediğim gibi.daha beta bu kadar hatası olması çok normal bu fw yi sadece 1 haftada yaptım çok normal:oke:
ram konusuna gelince ram arttırıcı modları daha koymadım final sürümde koyacağım.evet ram şimdilik kötü ama hız azalıyormu?:hmmm
Kod:
MusTy57
arkadaşımızın dediği sorun bi önceki fw'dede vardı o büyük ihtimal temadan kaynaklı bence o kadar abartılıcak bişi değil musty kardeş o ama genede gözden geçirsin
:oke:
umarım bu söylenen hatalar eksikler vs bi an önce giderilir ve ortaya çok güzel bi cfw çıkar :oke:
:evet:
--------------- Ekleme ---------------

bi de aklıma gelmişken söyliyeyim şu flah playerın farklı bi versiyonu var daha önceki fw de kullanıyordum videoları ileri ve geri alabiliyordum bundaki flash player da o özellik yok mecburen videonun kendi kendine ilerlemesini bekliyorum :S çok rahatsız edici :hmmm
internettemi?yoksa telefonun kendi hafızasındaki videoları oynatırkenmi?:hmmm

e|2hNx

Üye
Hocam şimdi napıyoruz :) beklemedemiyis ? ve farkındaysan en cok cıkarılmış sürümü yükleyen var heralde :)

achie

achie

Üye
Bu olayın sonu yok daha öteside yok.Bir tarafımızı yırtsak ramde 60mb tan yukarısı anlık.Yani anlayacağınız bi cfw denediniz baktınız sorun yok onu kullanmaya devam edin.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
umarım bu söylenen hatalar eksikler vs bi an önce giderilir ve ortaya çok güzel bi cfw çıkar :oke:

bi de aklıma gelmişken söyliyeyim şu flah playerın farklı bi versiyonu var daha önceki fw de kullanıyordum videoları ileri ve geri alabiliyordum bundaki flash player da o özellik yok mecburen videonun kendi kendine ilerlemesini bekliyorum :S çok rahatsız edici :hmmm

hangi web sitelerden izliyorsunuz ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu olayın sonu yok daha öteside yok.Bir tarafımızı yırtsak ramde 60mb tan yukarısı anlık.Yani anlayacağınız bi cfw denediniz baktınız sorun yok onu kullanmaya devam edin.
doğru:hmmm

e|2hNx

Üye

zaten bu saydığım sorunlar haloldukdan sonra kimsenin sorun var diyip de kullanmıcağını sanmıyorum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

öyle demeyin iyi modlama yapılırsa 60 mb nin altına düşmez şu anda 61.01 mb görünüyor 2 uygulama ama uygulamaya girince 59 mb oluyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bu arada keylock u eklerim ama ramblow da deneme süresi dolma hatası var ve dolarsada başka biryerden ramblow bulup yükleyemessiniz dahili bileşen hatası verir.o yüzden sadece keylock u ekliyorum

e|2hNx

Üye
bu arada keylock u eklerim ama ramblow da deneme süresi dolma hatası var ve dolarsada başka biryerden ramblow bulup yükleyemessiniz dahili bileşen hatası verir.o yüzden sadece keylock u ekliyorum

Tamam hocam öyle yap ramblow yuklerıs o zaman sorun değil ama ramda bi önceki sürüm modları daha iyidi hocam ona biraz bak

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bu arada birisi facebook widgetini deneyebilirmi? ben şuan fw yi biraz daha düzenlediğim için kontrol edemiyorum:hmmm

achie

achie

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
alete bi 128mb ram daha takalım ozaman sorun kalmaz :)

orijinal yazılımda nereye girsem 64 Mb nin altına düşmüyordu ama bu c6 lara o kadar modlama yapılmasına rağmen en fazla 59 mb görünüyor :pro:

-BiLLYTHeKiD-

Üye
kardeş cfw deki flash player a da bi bak gözün sevem şunun ileri geri sardırılanından ekle cfw ye :S

achie

achie

Üye
En iyisi C7 alalım birer tane kurtulalım bu işkenceden :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende anlamadımki derdini:S webdenmi bu sorun telefondaki bir videoyu izlerkenmi?

fw yi biraz daha düzenledim.gözümr çarpan gereksiz ne varsa hepsini sildim.yazılım güncelleme de dahil
real player simgesi düzeltildi
ram biraz daha arttı
hız şimdi bütün fw lerin kafasına geçiririr:ehe
keylock sonra eklenecek(hiçbiryerde bulamadım bilgisayardanda silinmiş:S) birisi link atarsa sevinirim:oke:
tuş ışıkları düzeltildi

şimdilik bunlar

ha birde ovi müzik sorununu düzelttim

daha hata varmı?:ehe

achie

achie

Üye
yollayım sana under keylock mu easy keylock mu hangisini istersin?

MusTy57

MusTy57

Üye
bende anlamadımki derdini:S webdenmi bu sorun telefondaki bir videoyu izlerkenmi?

fw yi biraz daha düzenledim.gözümr çarpan gereksiz ne varsa hepsini sildim.yazılım güncelleme de dahil
real player simgesi düzeltildi
ram biraz daha arttı
hız şimdi bütün fw lerin kafasına geçiririr:ehe
keylock sonra eklenecek(hiçbiryerde bulamadım bilgisayardanda silinmiş:S) birisi link atarsa sevinirim:oke:
tuş ışıkları düzeltildi

şimdilik bunlar

ha birde ovi müzik sorununu düzelttim

daha hata varmı?:ehe

Benim dediğim o cümleyi seçme sorunu falan onu düzeltebilirsen sevinirim tema ile alakalımı artık bilmiorm ama bi bakarsan çok iyi olur ben 2 tema denedim 2 sindede aynı yapıyor.. Bana çok lazım oluyor çünkü hep facebooktan mesajlaşıyorum birşey silerkende seçili yer belli olmayınca yanlışlıkla elim kaymış seçmiş oluyorum bir harfe bastığımda seçili yerler silinip tek o harfi yazıyor dolayısıyla cümle siliniyor ve ben tekrar yazmak zorunda kalıyorum. Benim için çok büyük bi sorun açıkcası+ operadan atmasıda cabası :(

Üst Alt