PriZm
Üye
ram bilgileriniok 2 dk sonra indirme bitiyor. kurarım 20-30 dk sonra yazarım sonucu. tekrar teşekkürler.
varsa hataları

yazarsan memnun olurum

ram bilgileriniok 2 dk sonra indirme bitiyor. kurarım 20-30 dk sonra yazarım sonucu. tekrar teşekkürler.

tamam şu anda telefona ve hafıza kartına format atıyorum. flash atınca yazarım.
Hafıza kartına format atmana gerek yoktu ama neyse
birde açılışta rehberi hiç açmasın istiyorum. bunun bir yolu varmı ? son olarak içinde auto installer varmı ben bulamadım ? yani otomatik yüklenecek programlar varmı ?1)Konuyu güncellemeyi unutmuşum özürilk izlenim oldukça güzel. rahat, şık ve hızlı. ilk mesajdaki resimlerdeki gibi standart font değil. N8 fontu var. tema efektleri çok güzel. menü dizaynı çok kötü ona uğraşacağımbirde açılışta rehberi hiç açmasın istiyorum. bunun bir yolu varmı ? son olarak içinde auto installer varmı ben bulamadım ? yani otomatik yüklenecek programlar varmı ?

kardeş o resimler eski konudan rompatcher yok eğer çok istek olursa bundan sonraki güncellemede koyarımya arkadaşım öncelikle yazın FW için teşekkürler,
ancak benim bir sorunum var ; bu firmwareyi kurdum ve menüye girdiğimde senin resimlerindeki gibi hack vb. bazı klasörlerin olmadığını farkettim . rompatcher vb. uygulamalar diğer klasörlerin içinde de değil . ne yapmam gerekir ?

sanadaçok saol. ellerine sağlık fw süper. daha güzel fwlerile bizleri buluşturman dileğiyle iyi geceler![]()

resimler güncellendiresimler eskiymiş. bende şaşırdım. o klasörler eklenemez diye biliyorum. (birdaha flash atmadan) rompatcher ide sen kurman lazım.