Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

bu son sürümde mesajlara şifre koyma sorunu varmı phone guard ve benzeri programla msj şifrelemede sorun devam ediyormu?

bu son sürümde mesajlara şifre koyma sorunu varmı phone guard ve benzeri programla msj şifrelemede sorun devam ediyormu?
allah rızası için biri şu sorumu yanıtlasın forumda her tarafa soruyom artık belki biri çıkarda cevaplar diye

Hayır dostum yok ben şifreledim sorun olmuyor LockMe idi programın adı rahat ol
cvp için tşkr ler bide ben deneyeyim bu cfw umarım olur

----------Eklendi @ 17:15:12 ---------- Yazıldı @ 17:13:12 ----------

bu arada ilk sayfadakileri indiriyoz değilmi?

Undertaker final sürümü için birkaç şey söylemeliyim hani hızlandırılması ve eklenmesi gereken şeyler gibi.

- Öncelikle ramblow adlı programı telefondaki programların içine gömersen iyi olur
- Mesaj silerken telefon çok yavaşlıyor. Yani çok ağır siliyor toplu mesaj silerken
- Oyunlar klasörüne girerken yaklaşık 3-4 saniye bekliyorsun ki bu fw ye yakışmıyor bu durum

Bunları düzenlersen iyi olur kardeşim. İyi çalışmalar finali bekliyoruz

_FR_FR_

Üye
Allah Razı Olsun Hocam ya.. Harikasın!!

emre1717

Üye
haritada sorun yaşayan war mı konum bulamıyor bi almanya berlin yatı sonra ankara ?? yardım

hocam bunların yanında çok daha önemli bir durum var ki oda bazen telefonun tuş kilidini açmaya kalktığımda ekran çizgi çizgi ve renkler karışmış oluyor ardarda aç kapa yapınca geçmiyor 1 dakika civarı bekleyip tekrar açtığımda ise oluyor ama çok kötü bir durum bunlar neysede bu sorunu düzeltirsen çok iyi olur. Sadece bende mi var bu durum bilmemekle beraber eğer genel bir sorunsa bu düzeltilmesi gerekir.

ALpWaR24

Üye

senin ekranda bi sorun olabilir hiçbi fw böyle bişi yapmaz bu fw dede yok servise gitmesi gerekebilir

arkadaşlar ovi haritaların yeni güncellemesi var fakat güncellemeyi kuramıyorum ovi suitle indirdim .sisx uzantılı dosyasından kurmaya çalıştım bu dahili bir bielşen hatasını alıyorum ve kurulmuyo aynı hatayla karşılaşan var mı

kardeşim benim wlan ile bağlan güncelle bence telefondan girerek pc den yapılmıyo otomatik cepten güncelle oluyor

bir süredir kullanıyom en çok karşılaştığım en önemli unsur BİLEŞEN HATASI yüklemede aldığım hata oldu onundışında alarm ayarlarken mp3 seçemiyoz müzik çalar mp3 her zaman görmüyor onun dışında başka sorunla karşılaşmadım.Birde sormak istediğim şey 4*4 Extended Menü ve final ne zaman çıkacak cevap veririsen sevinirim

ALF15

Üye
eline sağlık arkadaşım güzel olmuş yalnız bir sorunum var smart settings proğramını media çubuğuna atadığım zaman ekran boş iken yani masa üstünden diyeyim menü tuşuna basıyorum smartsettings ayarları vs. gözüküyor yine başa dönüyorum yani menüye girmiyor sadce senin Fw değil bir kaç tane denedim hepsinde aynı acaba çözüm bulabilirmiyiz. acil cevap bekliyorum sinirimi bozdu olay, teşekkürler.

KARDEŞİM BENCE C6 DA SMARTSETTING E HİÇ GEREK YOK HER ŞEYİ MASA ÜSTÜNE KISAYIL YAPIYORSUN SONRA EN AZ 15 PROGRAMIN KISA YOLUNU KOYABİLİYORSUN DAHA NE VE NE GEREK VAR SMART SETTİNG E

o şekilde de denedim bütün güncellemeleri yapıyo fakat haritalarda indirmeye tenezzül bile etmiyo telefon desem yeri var

valal bilmiyorum kardeş ben bu cfw yi 1 gün kullandım nasıldır nedir diye işte bende wlan ile her şeyi güncelledi falan sonra kendi ypatığıma geri döndüm tabi bilmiyorum kardeşim neden öyle olmuş sende