güvercin
Üye
adamın kandırdıgı yok 4.1 lite o
allah rızası için biri şu sorumu yanıtlasın forumda her tarafa soruyom artık belki biri çıkarda cevaplar diyebu son sürümde mesajlara şifre koyma sorunu varmı phone guard ve benzeri programla msj şifrelemede sorun devam ediyormu?
allah rızası için biri şu sorumu yanıtlasın forumda her tarafa soruyom artık belki biri çıkarda cevaplar diye
cvp için tşkr ler bide ben deneyeyim bu cfw umarım olurHayır dostum yok ben şifreledim sorun olmuyor LockMe idi programın adı rahat ol
Undertaker final sürümü için birkaç şey söylemeliyim hani hızlandırılması ve eklenmesi gereken şeyler gibi.
- Öncelikle ramblow adlı programı telefondaki programların içine gömersen iyi olur
- Mesaj silerken telefon çok yavaşlıyor. Yani çok ağır siliyor toplu mesaj silerken
- Oyunlar klasörüne girerken yaklaşık 3-4 saniye bekliyorsun ki bu fw ye yakışmıyor bu durum
Bunları düzenlersen iyi olur kardeşim. İyi çalışmalar finali bekliyoruz
hocam bunların yanında çok daha önemli bir durum var ki oda bazen telefonun tuş kilidini açmaya kalktığımda ekran çizgi çizgi ve renkler karışmış oluyor ardarda aç kapa yapınca geçmiyor 1 dakika civarı bekleyip tekrar açtığımda ise oluyor ama çok kötü bir durum bunlar neysede bu sorunu düzeltirsen çok iyi olur. Sadece bende mi var bu durum bilmemekle beraber eğer genel bir sorunsa bu düzeltilmesi gerekir.
senin ekranda bi sorun olabilir hiçbi fw böyle bişi yapmaz bu fw dede yok servise gitmesi gerekebilir
arkadaşlar ovi haritaların yeni güncellemesi var fakat güncellemeyi kuramıyorum ovi suitle indirdim .sisx uzantılı dosyasından kurmaya çalıştım bu dahili bir bielşen hatasını alıyorum ve kurulmuyo aynı hatayla karşılaşan var mı
arkadaşım 4*4 extended menü ne zaman ekleyecen ve final ne zaman çıkacakcevap verirsen ço....k mennun olacam teşekkürler
eline sağlık arkadaşım güzel olmuş yalnız bir sorunum var smart settings proğramını media çubuğuna atadığım zaman ekran boş iken yani masa üstünden diyeyim menü tuşuna basıyorum smartsettings ayarları vs. gözüküyor yine başa dönüyorum yani menüye girmiyor sadce senin Fw değil bir kaç tane denedim hepsinde aynı acaba çözüm bulabilirmiyiz. acil cevap bekliyorum sinirimi bozdu olay, teşekkürler.
kardeşim benim wlan ile bağlan güncelle bence telefondan girerek pc den yapılmıyo otomatik cepten güncelle oluyor
o şekilde de denedim bütün güncellemeleri yapıyo fakat haritalarda indirmeye tenezzül bile etmiyo telefon desem yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?