Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

sorun çok açık telefondaki flash player ın ileri geri alma özelliği yok bu kadar basit

achie

Üye
hepsi bir arada

e|2hNx

Üye
Hocam buyur tus kılıdı wıdget

undertaker elbet bi hata çıkacak yine ulan ne telefon ya

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
site değil normal telefondaki flv videoları izliyorum
benim telde hiç flv video yok:S deneyemiyorum ama büyük ihtimal flash player 4.1 buna neden oluyor

o sorunun nedenini gerçekten bilmiyorum kardeş kimin fw sini yüklediysemde hep aynı bug.ama düzeltmeye çalışırım
sorun çok açık telefondaki flash player ın ileri geri alma özelliği yok bu kadar basit

undertaker elbet bi hata çıkacak yine ulan ne telefon ya

e|2hNx

Üye
mehmet_can01 kardes dunden berı herkes 4 koldan inceliyor hepsini düzelti nerdeyse

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
biraz sonra çıkarılmış beta 2 geliyor...
keylock eklendi.

sana zahmet bi flash player a da el atarsan sevinirim taktım bu konuya =)))
bide bari şu 2. betayı 4*4 menü yap olmaz mı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
birisi hala denemedi facebook widgeti çalışıyormu diye?

undertaker eğer bir gün zengin olursan ve yine o zamanlar yine şimdiki gibi modlama yapsan herhalde yapacağın ilk şey 5800 ı balyozla paramparça etmek olacaktır

facebook widget niye bu kadar önemli :S

undertaker eğer bir gün zengin olsan ve yine modlama ile uğraşsan herhalde yapacağın ilk iş 5800 ı paramparça etmiş olacaktır

e|2hNx

Üye
Aynen ya sanki herkes facebook widget kullanıyor sorsan yarısı hyr der :S

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben bu telefonu adam etmeden androide geçmeyecem arkadaş.heryerini elleyeceğim bunun taki adam edene kadar

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3

symbian^3 yapmak bence imkansız gibi birşey neden dersen arada epey bi ram farkı var 5800 ın kapasitesi belli onunda hakkı bi yere kadar