Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
programları minimum tutarak modla yani en az 2 uygulama örn:e-mail ve ovi maps bulunsun diğer uygulamaları kendimiz yükleyebilmemiz için bi dosyada topla veya auto installer a ekleyebilirsin
ayrıca en çok kullanılan ve en şık duran menü stili 4*4 menü kanımca :oke:
bu arada kötüköylü'nün paylaştığı bir mod var yüzden 5*1 menüye gerek yok:oke:
bunları kaldırman süper olur hem rosftan kazanç sağlarsın hemde ramdan ne var ne yok temizle abi hepsi gereksiz
:oke:
4*3 orjinal menü daha iyi ayrıca dediğim şekilde daha mantıklı isteyen ya tum cıkartılmıs olan 4*3 indirir isteyen sadece e-mail maps gibi şeyler olanı indirir

ve zamanı olunca 4*4 menü yapıp koyar zaten
:oke:

bilader adam 4*4 menu zaten koymucaqını solemıstı yalnıs hatırlamıyorsam 1 arkadasa kızmıs
kötüköylü'ye haksızlık yapanlardan dolayı eklememiştim.

televizyona aktarma gibi bileşenler kaldırılabiiyormu çok kullanan olduğunu sanmıyorum benzer içeriklerde kalkabilir
Silinemez:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
peki ne zaman bu gelecek bu yazılım

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bu v6.1 de gerçekten çok fazla hata var hepsini düzeltene kadar canım çıktı

şuan kontrol ediyorum benim görebildiğim hata varmı diye biraz sonra betayı da buraya koyacağım hata bulursanız konuya yazarsınız

MusTy57

MusTy57

Üye
bu v6.1 de gerçekten çok fazla hata var hepsini düzeltene kadar canım çıktı

şuan kontrol ediyorum benim görebildiğim hata varmı diye biraz sonra betayı da buraya koyacağım hata bulursanız konuya yazarsınız

Hocam 4 gözle bekliyoruz betayı bir an önce koyun bence hep birlikte hataları test edelim...
Eline sağlık şimdiden.

e|2hNx

Üye
Hocam yazılımları cıkartmıs halde vericeksin demi ?

2 sürüm olucak demi 1.yazılım o dedıklerın hepsi cıkmıs hali 2.lazım onlanların durduqu hali ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hayır.şimdilik sadece ovi contrats çıkarılmış olarak vereceğim sonra duruma göre de değişikliği yaparız:oke:

e|2hNx

Üye
hayır.şimdilik sadece ovi contrats çıkarılmış olarak vereceğim sonra duruma göre de değişikliği yaparız:oke:

gene benim dediğime gelindi :) beta olarak sunucaksın anladım napalım ama ben senn zaman acından dıorum sen kendın ıyce bı bak suanda bızden daha ıyı kontrol edersın hem sonra sorun yoksa cıkartılmıs we cıkartılmamıs halde 2 surum olarak upload yapıp sun bence zaman kaybında olmaz upload sure kaybında

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
benim net baya yavaş:D 1mb hızında ama upload çok yavaş:D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
sen ney demiştin?:D

e|2hNx

Üye
sen kendın ıyce bı bak suanda bızden daha ıyı kontrol edersın hem sonra sorun yoksa cıkartılmıs we cıkartılmamıs halde 2 surum olarak upload yapıp sun bence zaman kaybında olmaz upload sure kaybında

çünkü şimdi upload yapıcan sonra 2 sürüm için tekrar 2 upload yapıcan zaman bosa qider

r@sim

r@sim

Üye
kardeş bir mod yoladım ama bir bak inşallh işini görür

özeldende sordum kardeş duydunmu pnhtnin olay modunu

--------------- Ekleme ---------------

sen ney demiştin?:D
sana bir mod yoladım klavye ile ilgili onu dedim

birde pnht nin yeni olay modunu duydunmu

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bugün kontrol edeyim baştan sona kadar yarın uplayayım?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
neymiş o olay mod??

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bir mod yoladım ama bir bak inşallh işini görür

özeldende sordum kardeş duydunmu pnhtnin olay modunu

--------------- Ekleme ---------------

sana bir mod yoladım klavye ile ilgili onu dedim

birde pnht nin yeni olay modunu duydunmu
saol rasim kardeş:oke:
bu arada yoo yeni moddan haberim yok nolmuş pnht de?

r@sim

r@sim

Üye
saol rasim kardeş:oke:
bu arada yoo yeni moddan haberim yok nolmuş pnht de?
orda bir arkadaşla diyaloğumuz var msj laştıkta yakında çok büyük bir süprizle geliyorlarmış ağzında laf almaya çalıştım ama biraz çekimser kaldı söyletim n8 port etmişler onun dediğine göre 5800 ra

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1 nisan:kop:

• Beğen
Tepkiler: r@sim
-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
seneye bugün alırız yükleriz bu cfw yi kısmetse :hmmm

Üst Alt