PriZm
Üye
bu arada kötüköylü'nün paylaştığı bir mod var yüzden 5*1 menüye gerek yokprogramları minimum tutarak modla yani en az 2 uygulama örn:e-mail ve ovi maps bulunsun diğer uygulamaları kendimiz yükleyebilmemiz için bi dosyada topla veya auto installer a ekleyebilirsin
ayrıca en çok kullanılan ve en şık duran menü stili 4*4 menü kanımca![]()

bunları kaldırman süper olur hem rosftan kazanç sağlarsın hemde ramdan ne var ne yok temizle abi hepsi gereksiz

4*3 orjinal menü daha iyi ayrıca dediğim şekilde daha mantıklı isteyen ya tum cıkartılmıs olan 4*3 indirir isteyen sadece e-mail maps gibi şeyler olanı indirir
ve zamanı olunca 4*4 menü yapıp koyar zaten

kötüköylü'ye haksızlık yapanlardan dolayı eklememiştim.bilader adam 4*4 menu zaten koymucaqını solemıstı yalnıs hatırlamıyorsam 1 arkadasa kızmıs
Silinemeztelevizyona aktarma gibi bileşenler kaldırılabiiyormu çok kullanan olduğunu sanmıyorum benzer içeriklerde kalkabilir

beta olarak sunucaksın anladım napalım ama ben senn zaman acından dıorum sen kendın ıyce bı bak suanda bızden daha ıyı kontrol edersın hem sonra sorun yoksa cıkartılmıs we cıkartılmamıs halde 2 surum olarak upload yapıp sun bence zaman kaybında olmaz upload sure kaybında
1mb hızında ama upload çok yavaş