Undertaker kardeş bu latino cfwsindeki symbian^3 temasını bana atarmısın hiçbiryerde bulamadım
teşekkürler kardes linki attığın için ama yüklerken bir hata verdi yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diye nasıl yüklücem ben bunu?!!!
Arkadaşım fwyi kurup kurmamak senin insafiyetine kalmış, kimse senin boğazından sıkmıyor bu fwyi kuracaksın diye öyle değilmi?peki bu arkadaşlar fw sahibinin paylaşmadığı bir proyu nasıl oluyor da vizyona koyuyorlar biz telefonu öpücük karşılığnda mı aldık acaba bi sorarmısınız çanakkale li kardeş?..
peki bu arkadaşlar fw sahibinin paylaşmadığı bir proyu nasıl oluyor da vizyona koyuyorlar biz telefonu öpücük karşılığnda mı aldık acaba bi sorarmısınız çanakkale li kardeş?..
şimdiye kadar bir sürü denedim bu fw mükemmel 0 eksik bana göre ve 0 hata eline sağlık 5800 a v60 gelsin iddia ediyorum bu fw den iyi olamaz.
2 gündür karıştırmadığım yeri kalmadı şaşırdım cidden hata yok eksik yok
arkadaşım süpersin her zaman takipçinim artık
teşekkürler

Arkadaşım fwyi kurup kurmamak senin insafiyetine kalmış, kimse senin boğazından sıkmıyor bu fwyi kuracaksın diye öyle değilmi?
Merhaba,
Bahsettiğim sorun NFE ile ilgili olan sorun değil.
Antivirüs programlarının pkey'i ve bazı mod yazılımlarını "tehlikeli olabilecek uygulama" olarak gördüğünü biliyorum ve o uyarıları zaten dikkate almıyorum.
Size gönderdiğim resimlerdeki hatalar ise sizin sürümünüzün ROFS2 dosyasının içindeki dosyalarla ilgili
İçlerindekiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresini nasıl yorumluyorsunuz?
Bu adresi google ile aratırsanız böyle bir adres olmadığını göreceksiniz.
Bunun yanı sıra bu adresle ilgili pek çok virüs, saldırı, malware bilgileri bulacaksınız.
Sizden bunlarla ilgili yorum bekliyorum, sonuçta ROFS2 dosyasını hazırlayan sizsiniz.

arkadaşım eğer senin bu işten anladığını düşünseydik bize bi güven hissettirebilseydin misal aldığın teşekkür olsun, konu adeti olsun, mesaj sayısı olsun direk indirip yüklerdik senin modladığın uygulamayı sorgulamazdık; ki benim yazdığım mesaja ilk atlamayı göze alan balık maşallah yine siz olmuşsunuz.. biraz nazik olalım lütfen soru sormak bizim ne kadar hakkımız ise cevaplamayı bilmek de bir o kadar sizlerin vazifenizdir bence..
saygılar..

O fwyi kendim için 4x4 yaptım arkadaşım, önceki postlarda biri upload etmek çok zor bir iş dediği için uyk4n'ın konusunda bulunan 4x4 mod dosyasını indirdim ve undertaker arkadaşımızın yaptığı fwyi nfe ile unpack ederek içerisine ettım ve tekrardan repackladım ve uploadladım. Yani burada anlayacağın ben burada ne kimsenin güvenini kazanmak için nede herhangi birine özel olarak uploadlamadım buna sende dahilsin. Kullanıp kullanmamak, indirip indirmemek kişinin insafiyetine kalmış birşey ki buna yorum yazmanıza gerek bile yok, indirmek istemiyorsanız neden söyleme gereği duydunuz merak ettim, şahsen linki gözardı ederek diğer yorumları okuyabilirdiniz. Lütfen gereksizcesine konuyu saptırmayalım.arkadaşım eğer senin bu işten anladığını düşünseydik bize bi güven hissettirebilseydin misal aldığın teşekkür olsun, konu adeti olsun, mesaj sayısı olsun direk indirip yüklerdik senin modladığın uygulamayı sorgulamazdık; ki benim yazdığım mesaja ilk atlamayı göze alan balık maşallah yine siz olmuşsunuz.. biraz nazik olalım lütfen soru sormak bizim ne kadar hakkımız ise cevaplamayı bilmek de bir o kadar sizlerin vazifenizdir bence..
saygılar..