4*4 CFW Linki:4x4 ne zaman eklenecek acaba?

Görende dosyanın boyutu 1 gb+ üzeri zannedecek, elimde olsa 15 dakikamı almaz bi rofs2 dosyasını uplamak.Sen bide onu upload edene sor.Kolay olan bişey yok.
bu fw undertake in mi yoksa sizin mi kusura bakmayın bu linkten yeni günceli indirip deneyeceğiz de çekindik biraz..Görende dosyanın boyutu 1 gb+ üzeri zannedecek, elimde olsa 15 dakikamı almaz bi rofs2 dosyasını uplamak.
Edit.
20 dakika sürdü upload.
Buyrun 4x4 menülü hali.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
not: Henüz deneme fırsatım olmadı win7 olduğundan dolayı.
Utk4n'ında dediği gibi undertakerin fwsi sadece 4x4 mod ekledim.bu fw undertake in mi yoksa sizin mi kusura bakmayın bu linkten yeni günceli indirip deneyeceğiz de çekindik biraz..
Utk4n'ında dediği gibi undertakerin fwsi sadece 4x4 mod ekledim.
Şebeke sinyaLini yükseLtmek iStiyorSan yanında baz iStaSyonu taşı.
ÖyLe biR mod mu vaRmıS iLk defa duydum ^^.
Bende İlk defa böyle birşey duyuyorumne alakası var sen bilmiyorsan orası ayrı. kimin fw bilmiyorum ama ağustos ayında fw yüklemiştim sinyal gücü 2 seviye daha fazlaydı kaç defa denedim o fw yüklüyken sinyal almayan yerlerde görüşme yaptım. muhakkak vardı bir mod

Eklemiyorsam bir bildiğim var değilmi?4*4 CFW Linki:
Eklenecek....
Bu kadar zor olmasa gerek eklemek![]()
...Sen bide onu upload edene sor.Kolay olan bişey yok.
Görende dosyanın boyutu 1 gb+ üzeri zannedecek, elimde olsa 15 dakikamı almaz bi rofs2 dosyasını uplamak.
Edit.
20 dakika sürdü upload.
Buyrun 4x4 menülü hali.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.....................................................
not: Henüz deneme fırsatım olmadı win7 olduğundan dolayı.
benim ama indirmenizi önermem çünkü fw yi güncelleyeceğim için linkleri eklemedim.bu fw undertake in mi yoksa sizin mi kusura bakmayın bu linkten yeni günceli indirip deneyeceğiz de çekindik biraz..
...Fw undeRtakeR'in sadece aRkadasLar 4x4 modunu ayarLayıp upLoad yapmıS.
...Utk4n'ında dediği gibi undertakerin fwsi sadece 4x4 mod ekledim.