Nokia N86 8MP telefonumda NGAGE 1.40 1557 var.Ama Patch i yüklemeye çalıştığımda "Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir uygulama yüklenemez" yazısı çıkıyor.Yardım
merhaba arkadaşlar benim sorum E72 ye n-gage kurabilir miyiz?
cok tesekkur ederim kardes

teşekkür n 79 yaptım oldu.
--------------- Ekleme ---------------
ama ngage oyunlarda hata alıyorum çalıştıramıyorum.close some uplaication and retry again diyor.hangi programı kapamam lazım

tşkler.. aynı sürümü daha önce yükledim diger konudan güvenli olmayan yükleme falan dedi patchı yüklemedi inş.bu olur..
ne zamandır bunu arıyordum saol
--------------- Ekleme ---------------
allah razı olsun oyunlarım artık F-U-L-L
güLe güLe oynayın 
maxi dayıcım saygılarla selamlıyorum telefonum n95 8gb 3 gün önce en son versiyona güncelledim V 35.0.001 bide 2.01 yazıyo n-gage 1.40 ı kuruyorum oyunlarıda kuruyorum fakat pacth yüklenmiyo oyunlarda trial oluyo lütfen yardım edermisin bana cıldırcam artık...
ben n-gage modüLünü kurarken probLem yaşıyorum.. farkLı siteLerden indirip denedim ancak her seferinde farkLı hataLarLa karşıLaştım.. bazıLarı teLefonLa uyumsuz oLduğu hatasını verdi.. bazıLarı yükLenirken bi' aşamada durdu ve 'yükLenemiyor' hatası verdi.. teLi formatLadım, hackLedim, tekrar denedim ama yine aynı.. n73'e sorunsuz yükLeyebiLeceğim bi' modüL buLamadım.. yardımcı oLabiLir misin? şimdiden teşekkürLer..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linktekini denermisiniz

yükLenmiyor.. hata: cihazLa uyumLu deiL.. başka modüL önerebiLir misin?![]()
![]()
Güvenilmeyen bir fln filan bişiler yazıo yuklenmiyor
slm lar samsun i550w kullanıcısıyım bu n-gage olayının herşeyini yükledim asphalt 3 oyununu sorunsuz kurdu ama oyunu açmaya kalktıgım zaman unable t start game (error 805306377) hatasını veriyo ne yapmam lazım lutfen yardım edin