Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

Sponsorlu Bağlantılar

oozdemir52

Üye
Nokia N86 8MP telefonumda NGAGE 1.40 1557 var.Ama Patch i yüklemeye çalıştığımda "Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir uygulama yüklenemez" yazısı çıkıyor.Yardım

tutankamon09

Üye
merhaba arkadaşlar benim sorum E72 ye n-gage kurabilir miyiz?

NeD_TysoN

NeD_TysoN

Üye
cok tesekkur ederim kardes

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N86 8MP telefonumda NGAGE 1.40 1557 var.Ama Patch i yüklemeye çalıştığımda "Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir uygulama yüklenemez" yazısı çıkıyor.Yardım

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/ .. bu böLümden tLf.unuzu hackLemeniz gerekmektedir ..

merhaba arkadaşlar benim sorum E72 ye n-gage kurabilir miyiz?

resmi sitesinden uyumLuLuk kontroLü yapabiLirsiniz ..

cok tesekkur ederim kardes

rica ederim , sağoLun :oke:

BATTY

Üye
teşekkür n 79 yaptım oldu.

--------------- Ekleme ---------------

ama ngage oyunlarda hata alıyorum çalıştıramıyorum.close some uplaication and retry again diyor.hangi programı kapamam lazım

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tşkler.. aynı sürümü daha önce yükledim diger konudan güvenli olmayan yükleme falan dedi patchı yüklemedi inş.bu olur..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür n 79 yaptım oldu.

ama ngage oyunlarda hata alıyorum çalıştıramıyorum.close some uplaication and retry again diyor.hangi programı kapamam lazım

Oyun oynamadan önce SİSTEM ERİŞİMİNİ KAPATACAĞIZ .. Secman iLe , capson iLe , open4aLL iLe .. Hangisi mevcut ise onunLa kapatın Lütfen :oke:

tşkler.. aynı sürümü daha önce yükledim diger konudan güvenli olmayan yükleme falan dedi patchı yüklemedi inş.bu olur..

Hayır bu da oLmaz .. Bunun çözümü için konuda defaLarca Link verdim

smt00123

Üye
ne zamandır bunu arıyordum saol:oke:

allah razı olsun oyunlarım artık F-U-L-L

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
maxi dayıcım saygılarla selamlıyorum telefonum n95 8gb 3 gün önce en son versiyona güncelledim V 35.0.001 bide 2.01 yazıyo n-gage 1.40 ı kuruyorum oyunlarıda kuruyorum fakat pacth yüklenmiyo oyunlarda trial oluyo lütfen yardım edermisin bana cıldırcam artık...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maxi dayıcım saygılarla selamlıyorum telefonum n95 8gb 3 gün önce en son versiyona güncelledim V 35.0.001 bide 2.01 yazıyo n-gage 1.40 ı kuruyorum oyunlarıda kuruyorum fakat pacth yüklenmiyo oyunlarda trial oluyo lütfen yardım edermisin bana cıldırcam artık...

ALeykümSeLam teşekkür ederim sevgiLer oLsun benden de .. hack iLe iLgiLi konuma da yazmışsınız , ben oraya da yazdım .. sertifika aLdınız mı ? eğer aLamıyorsanız özeL msj yoLu iLe imei numaranızı bir de e-posta adresinizi yazın ki sizin yerinize ben aLayım ..

aşağıdaki konuda anLatımı mevcut ..

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...in-14-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html

GuardianTR_

GuardianTR_

Üye
ben n-gage modüLünü kurarken probLem yaşıyorum.. farkLı siteLerden indirip denedim ancak her seferinde farkLı hataLarLa karşıLaştım.. bazıLarı teLefonLa uyumsuz oLduğu hatasını verdi.. bazıLarı yükLenirken bi' aşamada durdu ve 'yükLenemiyor' hatası verdi.. teLi formatLadım, hackLedim, tekrar denedim ama yine aynı.. n73'e sorunsuz yükLeyebiLeceğim bi' modüL buLamadım.. yardımcı oLabiLir misin? şimdiden teşekkürLer..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben n-gage modüLünü kurarken probLem yaşıyorum.. farkLı siteLerden indirip denedim ancak her seferinde farkLı hataLarLa karşıLaştım.. bazıLarı teLefonLa uyumsuz oLduğu hatasını verdi.. bazıLarı yükLenirken bi' aşamada durdu ve 'yükLenemiyor' hatası verdi.. teLi formatLadım, hackLedim, tekrar denedim ama yine aynı.. n73'e sorunsuz yükLeyebiLeceğim bi' modüL buLamadım.. yardımcı oLabiLir misin? şimdiden teşekkürLer..

Linktekini denermisiniz

kosezade

kosezade

Üye
Güvenilmeyen bir fln filan bişiler yazıo yuklenmiyor

gunay45

gunay45

Üye
slm lar samsun i550w kullanıcısıyım bu n-gage olayının herşeyini yükledim asphalt 3 oyununu sorunsuz kurdu ama oyunu açmaya kalktıgım zaman unable t start game (error 805306377) hatasını veriyo ne yapmam lazım lutfen yardım edin

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yükLenmiyor.. hata: cihazLa uyumLu deiL.. başka modüL önerebiLir misin? :sos :tşk:

önerebiLeceğim modüL http://www.maxicep.com/s60-3rd-oyun-emulatorleri/n-gage-1-01-build-1281-kurulumu-331702.html

Güvenilmeyen bir fln filan bişiler yazıo yuklenmiyor

konuda çözüm yoLLarı Link oLarak veriLdi

slm lar samsun i550w kullanıcısıyım bu n-gage olayının herşeyini yükledim asphalt 3 oyununu sorunsuz kurdu ama oyunu açmaya kalktıgım zaman unable t start game (error 805306377) hatasını veriyo ne yapmam lazım lutfen yardım edin

asphaLt 3 oyununun kendisinde probLem var , oyun hataLı dostum :oke:

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
teşekkürler

BestHacker

BestHacker

Üye
aga n95 te calisti, gorunum ama oyun yinede sifre istiyor haberin olsun

sweet_boy_yigit

Üye
ya n 97 mını var bu modul denen seyden yok acmıyo n gage oyunları napcaz bı mesaj at yatrdımcı olsana bana

Üst Alt