Son Günlerde Yaşadığınız En Yoğun Duygu Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Son Günlerde Yaşadığınız En Yoğun Duygu Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3336567' Alıntı:
O dayak atan öğretmeni süründürmek sizin elinizde.

Dayak esnasında kayıt altına alacağınız bir video her şeyi halledebilecek bir kanıt.
o video yu oraya göndersek bizim için cok kötü olur:)

zaza

zaza

Üye
Cevap veriyorum aşk :D 8 yıl aradan sonra ilk kez :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3336740' Alıntı:

Yok bu kadar basit bir neden için dayak yemeye katlanılacak bir durum yok bence.Bilmediğimiz daha önemli şeyler olsa gerek...

aynen işi o seviyeye götürülmezde bilemedim şimdi

--------------- Ekleme ---------------

Cevap veriyorum aşk :D 8 yıl aradan sonra ilk kez :D

çok güzel :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hayır hocalarla ara bozulma değil.Önceden biri yapmıstı bunu zaten öğrtmene hic bir sey olmuor.Bunu yapan cocuk bıraktı galiba okulu ugrasamadı üstlerle.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
hayır hocalarla ara bozulma değil.Önceden biri yapmıstı bunu zaten öğrtmene hic bir sey olmuor.Bunu yapan cocuk bıraktı galiba okulu ugrasamadı üstlerle.

Benim üst birimlerden kastım, okul içi en üst birimler değil(Müdür, Müdür Muavini vs.); Milli Eğitim Bakanlığından tut mahkemeye kadar üst birim var.Sen gidip de okul müdürüne öğretmeni şikayet edersen pek bir şey yapacağını sanmıyorum.Çünkü böyle bir durum için okulunun adının çıkmasını istemez ve duruma ya göz yumar ya da Sadece öğretmeni uyarır.Eh böyle bir öğretmene sadece "uyarı" yeter mi sence?

Ancak en azından bir İl Milli Eğitim Bakanlığı' na şikayet edeceksin ki tam anlamıyla bir şeyler yapılsın.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
zaten okul müdürüne değil şikayet.Müdüre sikayet etsek bize laf söyler.Meb e gitti ama hic bir şey olmadı.Ondan sonra hocalarda düşman oldu bu cocuga.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
zaten okul müdürüne değil şikayet.Müdüre sikayet etsek bize laf söyler.Meb e gitti ama hic bir şey olmadı.Ondan sonra hocalarda düşman oldu bu cocuga.

Nasıl hiç bir şey olmaz anlayamıyorum.Bu devletin ilgisizliği nedir arkadaş...

Gerçeği kabahat bizde... Devleti devlete şikayet ediyoruz.Mantığa bak(!)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Hatta bi hocada acık acık söylüyordu gidin kime sikayet ederseniz edin nasıl olsa birşey olmaz diye.Böyle yani hic bi şey oldugu yok.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
evet genellikle bişey olmuyor da sıkıntı gene ögrenciye vurur yamı

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sinir, bağırış çığırış...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
yanlızlık.. :ah + üzüntü..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Haber alamamak, merak etmek, vs vs düşünmek. pifffffffffff

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
beklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt