kendi keyfin bilirsaçmalık...(duygumudur ki)
istedigin gibi gör 
aynen bitmiyor bitmiyor bitmiyorstresli.Sınav günleri baslıyor.

nasıl bir sistem yahu allah yardım etsinbizim öyle lanet bi ders sistemi var ki.Hem bütün sayısal hem sözel bunlar yetmezmiş gibi bide meslek dersleri var.Ne bu ya![]()

stresli.Sınav günleri baslıyor.

ya birde su var.Acaip ağır ve zor dersler isliyoruz.Hatta bazı hocalar öğretmen lisesinde sorulan soruları bile sordular bize.Ama garip olan su ki bizim sınıftan hic kimse bisi olamıcakben mezun oldum çok şükür olmıcam sanıyordum lise sonda sınıftaçok zordu çok yahu
![]()

bizde olmadıkya birde su var.Acaip ağır ve zor dersler isliyoruz.Hatta bazı hocalar öğretmen lisesinde sorulan soruları bile sordular bize.Ama garip olan su ki bizim sınıftan hic kimse bisi olamıcak![]()
aynen bizede yok şuranın soruları yok buranın sorularını size getiriyoruz begenmiyorsunuz diyorlardı .begenme degil yapamıyorduk
en sonki sınavda 60 tane soruyu 30 dakkada yapmamızı söylediler ve kendi bölümüz ben 36 tane yaptım malesef 
Türkiye'nin sacma eğitimi işte.Liselere müfettiş 8-9 yılda bir geliyor.Mesala dayak meselesi vardır.Öğretmenin dayak atması gercekten cok sacma bi durum.Bu öğretmenin konusmaktan yoksun oldugunu gösterir ve öğrenciyi tamamen dersten sogutur.Neymiş dayak cennetten cıkmaymıs.aynen biyolojı hocasıda oyleydi bizim
ya bide biz geçen sene nasıldı tam koskoca sene 22 tane filim izledik gerisini sen düşün egitime bak yanı![]()
Türkiye'nin sacma eğitimi işte.Liselere müfettiş 8-9 yılda bir geliyor.Mesala dayak meselesi vardır.Öğretmenin dayak atması gercekten cok sacma bi durum.Bu öğretmenin konusmaktan yoksun oldugunu gösterir ve öğrenciyi tamamen dersten sogutur.Neymiş dayak cennetten cıkmaymıs.

ohoo nedion ya_є_®_¢_α_N_™;3336539' Alıntı:Hâlâ dayak yöntemini uygulayan hocalar var mı yahu![]()
Bi meslek liselerini gör içler acısıhaketende varmı daha ben ögrenci dövüyor diye biliyorumda
Türkiye'nin sacma eğitimi işte.Liselere müfettiş 8-9 yılda bir geliyor.Mesala dayak meselesi vardır.Öğretmenin dayak atması gercekten cok sacma bi durum.Bu öğretmenin konusmaktan yoksun oldugunu gösterir ve öğrenciyi tamamen dersten sogutur.Neymiş dayak cennetten cıkmaymıs.

_є_®_¢_α_N_;3336539' Alıntı:
Hâlâ dayak yöntemini uygulayan hocalar var mı yahu![]()

ohoo nedion yaBi meslek liselerini gör içler acısı

ohoo nedion yaBi meslek liselerini gör içler acısı
_є_®_¢_α_N_;3336567' Alıntı:
O dayak atan öğretmeni süründürmek sizin elinizde.
Dayak esnasında kayıt altına alacağınız bir video her şeyi halledebilecek bir kanıt.
aynen ama çok nadir kalmiştiraynen ama çok nadir kalmiştir