Son Günlerde Yaşadığınız En Yoğun Duygu Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
yanlızlık :)

Perfect!

Üye
saçmalık...(duygumudur ki)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
stresli.Sınav günleri baslıyor.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bizim öyle lanet bi ders sistemi var ki.Hem bütün sayısal hem sözel bunlar yetmezmiş gibi bide meslek dersleri var.Ne bu ya:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
20 tane ders var hepsine calıs diyorlar:D İnsan bi kolay sorar soruları falan ama öğrenci düşmanı hepsi ne olacak.Allah kimseyi düşürmesin Meslek lisesine.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ben mezun oldum çok şükür olmıcam sanıyordum lise sonda sınıfta :D çok zordu çok yahu :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ben mezun oldum çok şükür olmıcam sanıyordum lise sonda sınıfta :D çok zordu çok yahu :D
ya birde su var.Acaip ağır ve zor dersler isliyoruz.Hatta bazı hocalar öğretmen lisesinde sorulan soruları bile sordular bize.Ama garip olan su ki bizim sınıftan hic kimse bisi olamıcak:D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ya birde su var.Acaip ağır ve zor dersler isliyoruz.Hatta bazı hocalar öğretmen lisesinde sorulan soruları bile sordular bize.Ama garip olan su ki bizim sınıftan hic kimse bisi olamıcak:D
bizde olmadık :D aynen bizede yok şuranın soruları yok buranın sorularını size getiriyoruz begenmiyorsunuz diyorlardı .begenme degil yapamıyorduk :D en sonki sınavda 60 tane soruyu 30 dakkada yapmamızı söylediler ve kendi bölümüz ben 36 tane yaptım malesef :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ya birde hocalar adam gibi ders anlatsalar içim yanmayacak.Matematikci konunun yüzeyini anlatır.En kolay sacma sapan örnekleri çözdürür.Test sınavlarında da neden yapamıyorsunuz bu soruları yazık size harcanan para diyor.Bence bizim bunu hocaya söylememiz lazım devletin size verdiği paraya yazık

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen biyolojı hocasıda oyleydi bizim :D
ya bide biz geçen sene nasıldı tam koskoca sene 22 tane filim izledik gerisini sen düşün egitime bak yanı :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
aynen biyolojı hocasıda oyleydi bizim :D
ya bide biz geçen sene nasıldı tam koskoca sene 22 tane filim izledik gerisini sen düşün egitime bak yanı :D
Türkiye'nin sacma eğitimi işte.Liselere müfettiş 8-9 yılda bir geliyor.Mesala dayak meselesi vardır.Öğretmenin dayak atması gercekten cok sacma bi durum.Bu öğretmenin konusmaktan yoksun oldugunu gösterir ve öğrenciyi tamamen dersten sogutur.Neymiş dayak cennetten cıkmaymıs.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Türkiye'nin sacma eğitimi işte.Liselere müfettiş 8-9 yılda bir geliyor.Mesala dayak meselesi vardır.Öğretmenin dayak atması gercekten cok sacma bi durum.Bu öğretmenin konusmaktan yoksun oldugunu gösterir ve öğrenciyi tamamen dersten sogutur.Neymiş dayak cennetten cıkmaymıs.

Hâlâ dayak yöntemini uygulayan hocalar var mı yahu :hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3336539' Alıntı:
ohoo nedion ya:D Bi meslek liselerini gör içler acısı

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

haketende varmı daha ben ögrenci dövüyor diye biliyorumda :D
_є_®_¢_α_N_™;3336539' Alıntı:

:oke:

--------------- Ekleme ---------------

malesef :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

O dayak atan öğretmeni süründürmek sizin elinizde.

Dayak esnasında kayıt altına alacağınız bir video her şeyi halledebilecek bir kanıt.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3336567' Alıntı:

O dayak atan öğretmeni süründürmek sizin elinizde.

Dayak esnasında kayıt altına alacağınız bir video her şeyi halledebilecek bir kanıt.

:oke: aynen ama çok nadir kalmiştir

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
:oke: aynen ama çok nadir kalmiştir

Kökten kaldırmak varken çok nadir yapılan bir şey olmasına müsaade etmeye veya göz yummaya gerek yok bence. Öğrenciler bu duruma boyun eğmeyecek ve şikayetini üst birimlere bildirecek ki bu davranış hiç bir öğretmen tarafından yapılmasın,yapanlara da ibretlik bir davranış olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt