Son filmimin adını o.. çocuğu koyacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son filmimin adını o.. çocuğu koyacağım
Son filmimin adını o.. çocuğu koyacağımCem Yılmaz: "Savaş Ay Hokkabaz için 'Babamın hayat hikayesi' dedi. Bakalım bu filmi sahiplenen çıkacak mı?"

“12 yıldır sahnedeyim, artık yoruldum. Uzun süre gösteri yapmayacağım" diyen Cem Yılmaz, veda şovuna yaraşır esprileriyle herkesi kahkahalara boğdu.
GAVUR KOMEDYEN
İstanbul'da böyle medeni seyirci nerede? Burada eğlenceyle ilgili bir sorun yok. Kompleks yok. İstanbul çok karışık bir yer. Artık Gavur İzmir'in gavur komedyeni olmak istiyorum. İlk gösterimi İzmir'de yapmıştım. Uzun süre sahneye çıkmayacağım için son gösterimi de burada yapmam anlamlı oldu.
HADİ BUNU DA SAHİPLENİN
Askerden döndüm o etkiyle bilim kurgu filmi Gora'yı çektim. Ardından bir hikayemiz vardı. ‘Hokkabaz’ adını verdik. Savaş Ay çıktı "Babamın hayat hikayesi" dedi. Ne yapsam bir sahiplenme, bir kötüleme... Yeni filmimin adını "O.. Çocuğu" koyacağım. Bakalım kim sahiplenecek, kimin babasının, anasının hayatı olacak o zaman, merak ediyorum.

7 CÜCELER BENDEN SAPIK
Küfürlü konuştuğum ve argo espriler yaptığım için eleştiriliyorum. Çocuklara kötü örnek olduğum iddia ediliyor. Halbuki "Pamuk Prenses ve 7 Cüceler" benden daha sapık! Çocuğuma ben bunları izletmem de, okutmam da... Ayrıca ben çocuklara gösteri yapmıyorum. İzleyici kitlem son derece elit ve bilgilidir.
Cem Yılmaz festival jürisinde
Cem Yılmaz, bu yıl “Uluslararası Antalya Film Festivali”nin 9 kişilik “Ulusal Büyük Jürisi”nde yer alacak. Ünlü komedyen, "Bundan sonraki hedefim ödül almak olacak. Önce jüriyi kafalamak gerekiyordu, bunu yaptık. Bundan sonra ödül alırız herhalde” dedi.

mservank

mservank

Üye
valla günahını almak istemiyorum ama savaş ay durduk yere böyle bi şey yapmaz herhalde yani burada çoğunuzun aklından cem yılmaz şuçlu gibi duruyordur savaş ay karşısında ama korkmasın nasıl olsa o filmi de sahiplenen çıkar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnsanları sahnede ( afedersiniz ) osurarak, küfür ederek güldüren birisi için iyi bir karar.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
7 CÜCELER BENDEN SAPIK
Küfürlü konuştuğum ve argo espriler yaptığım için eleştiriliyorum. Çocuklara kötü örnek olduğum iddia ediliyor. Halbuki "Pamuk Prenses ve 7 Cüceler" benden daha sapık! Çocuğuma ben bunları izletmem de, okutmam da... Ayrıca ben çocuklara gösteri yapmıyorum. İzleyici kitlem son derece elit ve bilgilidir.
Cem Yılmaz festival jürisinde

ben bu kısma katılıyorum ;)

kingenes

kingenes

Üye
pamuk prenses ve 7 cücelerle ilgili bi fıkra var ama anlatmam doğru olmaz :):):)
ama meraklı bi kitle oluşursa neden olmasın?? :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
zaten bu da bel alti calismasa gulduremiyecek

hades33333

hades33333

Üye
vallahi ben severim cem yılmaz'ı... eskiden kötüydü gerçekten sahnede yumurta filan pişiriyodu (:?sl?k), ama şimdi çok iyi bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...