!!Son Dakika:Turkcell'den Bir İlk Daha Tonla Kazan Uygulaması!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Son Dakika:Turkcell'den Bir İlk Daha Tonla Kazan Uygulaması!!
Turkcelle 'TonlaKazan'
07 Mayıs 2008 Çarşamba 16:05
Turkcell abonelerine kontör/dakika kazanma olanağı sunuyor. Müşterilerin yapması gereken şey ise..

Turkcell'in, abonelerine cep telefonlarını reklam mecrası olarak değerlendirme ve kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe kontör/dakika kazanma olanağı sunduğu bildirildi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell müşterilerinin, "TonlaKazan" mobil reklam platformu ile ÇalarkenDinlet'lerini reklam müziklerinden oluşturarak, kendilerini arayanlara dinlettikleri oranda kontör ve dakika kazanacağı belirtildi.

Açıklamada, ilk tanıtım süresince TonlaKazan'a sınırlı sayıda üye kaydedileceği, söz konusu servise web, WAP ve SMS yoluyla üye olunabileceği, üyelerin, TonlaKazan platformundaki farklı reklam müziklerinden beğendiklerini kendilerine ÇalarkenDinlet içeriği olarak seçip çevrelerine dinletecekleri reklamı belirleyeceği bildirildi.

TonlaKazan'ın, 4play Digital Workshop firmasıyla beraber geliştirildiği ifade edilen açıklamada, reklam verenlerin, TonlaKazan'da "dinlettikçe öde" fiyatlandırma modeliyle, performans bazlı reklam yayınlayabileceği kaydedildi.

Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, yaptığı değerlendirmede, mobil reklam alanında bir "ilk"e imza atmanın gururunu yaşadıklarını, TonlaKazan servisi ile sadece yeni bir reklam platformu değil, reklamcılık dünyasına yeni kavramlar da getirmiş olduklarını belirtti.

Serdar, söz konusu servisi Akbank, Coca-Cola, Digiturk, Garanti Bankası, gnçtrkcll, Kraft, Nestle, Nivea, P&G ve Unilever gibi önemli markalarla tanıttıklarını bildirdi.

asx5

Üye
ilginç bişey

technonur

technonur

Üye
bence saçma birşey neden derseniz
1)karizma denen bir olay kalmaz sizi birisi arayacak reklam dinleyecek adam
2)hadi karizma olayını falan geçtik çalarkendinlete abone olma zorunluluğu var çalarken dinlete ayda 12kontör vericez bizi alacağımız kontör belkide 15i geçmeyecek :) ufak tefek kontörler için elalemin reklamını yapmaya değmez

nightdragon35

nightdragon35

Üye
ilginç olsa bile turkcell çok fazla para vermez.komik bir rakam açıklar kesin

hayalet114

hayalet114

Üye
her arandıgında 1 knt;)ama boşa uye olmayın uye oldum 14kntrum gıttı çalarkendınletle beraber msj yenı geldı beta surumunden cıkınca davetıye gelcekmıs ve o zaman katılabılecekmısım:)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
gerek yok yha

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Anlamadım Ne Biçim Kampanya

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
güzel

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bunun için çalarkandinlete abone olmanız ve ayda 16 kntrnizi feda etmeniz gerekli!!!

hem siz inanıyormusunuz turkcell'in sizi yolmadan size hediye kontör vereceğini!!!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
saçma işler...3 takla atanada kntr veriyolarmıymış peki... :D

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bana geldi bu davetiye.reklam başladı hattımda:oke:ilk günde 4 knt kazandım.birikip ay sonu gelcekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt