Son Dakika:Turkcell SMS Kampanyası Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:Turkcell SMS Kampanyası Başladı
15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında, her gün ilk 5 ücretli SMS'ten sonra gün boyu Turkcell’lilerle mesajlaşmak BEDAVA!

• Günde en fazla 1.000 adet ücretsiz mesaj gönderilebilir.
  • SMS paketi olan aboneler, paketteki mesajlar bittikten sonra kampanyadan faydalanabilir.
  • Ücretli ilk 5 SMS’e; Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahildir. WebMesaj, AkılllıMesaj, BizBize Kamu ve doğumgünü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar ile servis kısa numaralarına yollanan mesajlar dahil değildir.
  • Hazır Kartlı BizBize Kampus aboneleri kampanyadan faydalanarak Turkcell’lilerle ücretsiz mesajlaşabilir, faturalı BizBize Kampus aboneleri için günlük kampus içi mesajlaşma tarifesi devam edecektir.
  • Kampanyadan bireysel Hazır Kartlı aboneler faydalanabilir.
  • Kampanyada verilen ücretsiz kısa mesajlar sadece kişisel kullanımınız içindir, ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz.
  • Turkcell hiçbir gerekçe göstermeksizin kampanya süresini değiştirme, kapsamını kısıtlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hergün 10 kontor karşılığı günboyu bedava msj hakkı..hıımmm...ilginç... aveanın 1 ay boyunca 39 kontore 5000 msj olayı daha mantıklı sanki....

ama avea da 1 ay sürenin ne zaman dolcağını nasıl öğrenceğiz bi türlü bulamadım bilen varsa yazarsa sevinirimm... :) (bilgi yazıp 3900 a yollayın dio..yaptımm..kontor olmasına rağmen yeterli kontorunuz yok dio :S )

paylaşım için tşk... ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kampanya yapsa ne yazar. Tam 17 aralıktan bu yana sms kampanyası bekliyordum turkcellden. Dün gittim avea hat aldım.

Ama sadece mesajlaşmak için. Yoksa konuşmak için her zamn turkcell. Dün konuşayım dedim aveadan yok şebeke meşgul, kesiliyor falan. Dedim her zaman turkcell.

Ama aylık 39 kontöre 5000 mesaj kullanıcam. ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hergün 10 kontor karşılığı günboyu bedava msj hakkı..hıımmm...ilginç... aveanın 1 ay boyunca 39 kontore 5000 msj olayı daha mantıklı sanki....

ama avea da 1 ay sürenin ne zaman dolcağını nasıl öğrenceğiz bi türlü bulamadım bilen varsa yazarsa sevinirimm... :) (bilgi yazıp 3900 a yollayın dio..yaptımm..kontor olmasına rağmen yeterli kontorunuz yok dio :S )

paylaşım için tşk... ;)

yok mu bilen yaa... ????????

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Dostum benim öyle bi derdim yok kampuscell beleş hergün 5 sms at günde 1000 sms ohh

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
yha yasminoz kardeşim avea merkezi ara 500ü

esmercocuq35

Üye
çok saçma sadece turkcellilere hemde hergün 5 msj kntorler atman lazım

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Yapmışlar Ama Avea 39 Knt ye 5000 Veriyo Turkcell 40 Kontöre 4000 Knt Veriyo Ve Dezavantajı 1 Gün Boyunca Kullanıyosun:(

gokhanez

Üye
Ben Kampüscell'liyim... Bana Zaten 5 Sms'den Sonra Bedava :)

__Midas__

__Midas__

Üye
100 kontör yükleyin arkadaşlar sonrasında KAYIT yazıp 2180 e gönderirseniz heryöne 500 sms kazanıyosunuz, 22 ocak a kadar süresi var

Nazy

Nazy

Üye
kayıt yerine bence Kazık Yazılması gerekiyo:@

corlulu

corlulu

Üye
Turkcell hattım olsa kullanırdım ama avea daha avantajlı bence

Üst Alt