!!!!Son dakika!!!!!! Turkcell den Vodafone a İnternette Karşı Atak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
!!!!Son dakika!!!!!! Turkcell den Vodafone a İnternette Karşı Atak
Turkcell yeni internet paketlerini abonelerine sundu
PAKETLER
GÜNLÜK:1 YTL/ 10 KONTORE 30MB
HAFTALIK:25 KONTORE 50MB
AYLIK: 9YTL YE 100MB

ÖNEMLI NOT: GÜNLÜK PAKETI FATURALI VE FATURASIZ HATLARIN IKISIDE KULLANABILIR. Haftalık paketi sadece hazırkart aboneleri kullanabilir. Aylık paketi sadece faturalı hatlar kullanabilir.
Ayrıntılı bilgi ve kayıtlar için
4440532 4440535 de.

KAYIT OLMAK ICIN
GÜNLÜK IÇIN:SADECE 1 YAZIP 2260 YOLLA. Saat 24:00 sona erer, kalan mb silinir ve paket yenilenmez.
HAFTALIK: SADECE 7 YAZIP 2260 YOLLA. Paket 7 gün sonra kullanmadigıniz MB silinir ve paket yenilenir.
Aylık: AY yaz 2260 yolla ay sonunda kullanmadıginiz MB silinir.Ve servis kendini yeniler.

Arkadaşlar faturali hatlar için 1GB VE 3GB paketler var en kısa sürede bilgilendirileceksiniz beklemek istemezseniz müşteri hizmetlerini arayın.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kısa süreli bakıldığında bu daha cazipmiş ama uzun vadede bakıldığında vodafone daha cazip duruyor sanki

buraq85

buraq85

Üye
1 gün ne işine yarıcakki vodafone hada cazip

ycg35

ycg35

Üye
ya şu 50 mb lik paketi 1 hafta kullandım telefonda yapmadığım şey kalmadı süper :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu paketler günlük msn haberler forum ve benzeri sitelerde gezmek için bire bir ama indirme yapan arkadaşlar vadafonenin paketleri daha cazip vadafone sayfasında "vadafone bombayı patlattı" başlığı altında ayrıntılı bilgi var.

chupo

Üye
cok süper tavsiye ederim yanlız internet ayarlarınız yapın bir de size tavsiyem opera yada firefox kullanın ben tam 11 kere haftalık kullandım hala kullanıyorum tavsiye ederim msn içinde çok iyi bence ben sınırsız kullandım:D

ntquartex

ntquartex

Üye
Mesela diyelim ki aylık 100mb paket aldık.Sadece aldığımız ay için geçerli değil mi?Sonraki ay 9tl ödemeyeceğiz ve kullanmayacağız di mi?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
@ntquartex

Konuyu hortlatmışsın ama madem sorun var cevaplayalım.. Bildiğim kadarıyla aylık internet paketini aldığında sen iptal etmedikçe her ay 65 kontörün alınıyor ve paketin yenileniyor..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok güzel bilgi teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt