y n s c n
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar hükümet bunu 1 2 gün içinde unutur ama biz unutmayalım ben şöyle bir şey düşündüm bilmem siz nasıl düşünürseniz 1 hafta veya 1 ay boyunca avatar resmimizi aşağıdaki resmi yapalım tabi isteyen yapar istemeyen yapmaz bu benim önerim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu konuda üstelemeyın herkesın hür ıradesı var yapan yapar gecen ben yaptım başarısız olduben bu mesajı bulduğum tüm konulara yapıştıracağım bazı arkadaşlar buraya bakmıyorlar
Bunları egitenleri destekleyenleri herkes biliyor ama nedendir bi ugras yok.Belkide siyasi bir oyun oynamak istiyoruz ama bilemiycem.
Bu isi çözmek için öncelikle dogu kısmının ele alınması gerekli.Korkutmak evet korkutmak gerekli bunun için oraya bombardıman yapacaksın sadece bir gün ama tam gün.Sonra halkı bilinçlendireceksin bu konularda.
Yani devlet devletligini yapacak.
Çok sevdigim bi söz var; 'Sen çocuguna bakmazsan ! Bakan bulunur'
Devlet vatandasının yanında olacak.Hiçbir insan devlete yaslanıp rahat rahat yasamak varken dagda kelle koltukta yasamak istemez sanırım.
Devlet yapacak diyosun dimi
ya onları içimize sokan onlara SAYIN dıyenlermi yapıcak bu işi bırak Allah aşkına ya
hep ezberledigmiz çümleler bunlar açıklma yapılmıs ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?