Son Dakika.Genç yıldızı Kartal kaptı .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Son Dakika.Genç yıldızı Kartal kaptı .!
Turkcell Süper Lig'i şampiyonlukla kapatan Beşiktaş, ligin genç yıldızlarından birini kadrosuna kattı. Defansın başarılı ismi Gökhan Zan'ı Galatasaray'a kaptıran Siyah beyazlılar, Gaziantepspor'un başarılı sol bek oyuncusu İsmail Köybaşı ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in açıkladığı transfer üç yıllık olacak.

Gaziantepspor'a ödenecek bonservis bedeli konusunda net bir açıklama yapılmazken, Beşiktaş'ın Köybaşı için bir miktar para ve genç bir futbolcuyu Gaziantepspor'a vereceği ifade edildi.

LİGTV

• Beğen
Tepkiler: qwert7267, ibrahim539 ve NeedLeFLuff

Doğan

Üye
hayırlı olsun bjk'ye

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Verilecek genç futbolcu umarım sevdiğim futbolcu olmaz. Çünkü son transferlerde takas üstüne para moda oldu bizde.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Hayırlı olsun.Bizim yurdun karşısında (izmirde) bi kafede çalışan akrabası vardı onun sayesinde adını duymuştum bu sezon ilk defa.İyi bir Galatasaray'lıdır teklif gelirse gider demişti.Gaziantep'in istediği parayı vermemiş demekki bizim yönetim.

arslansem

arslansem

Üye
Anadolu da bi genç bırakmadılar bize bişey kalmadı ya :pro:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Güzel transfer.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel ve genç bir transfer.

sergen48

Üye
bjk nin verdiği oyuncu serdar kurtuluştu herhalde tvlerde sölemişlerdi.

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Beşiktaş'ım için hayırlısı olsun takasta kullanılan oyuncu Serdar Kurtuluş malesef

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
O kadar para verilir mi o oyuncuya. Ne yapmaya çalışıyor bu yönetim anlamıyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
O kadar paraya kesinlikle değmez. Üstelik bu oyuncu defans bölgesinde .O verilen paraya Avrupadan iyi düzeyde bir oyuncu getirebilirlerdi..İbrahim Üzülmez i keseceğini düşünmüyorum...Yedek kalacak büyük olasıkla...E verilen para nerde kalıyor hani..!

Bu transfer konusunda Beşiktaş yönetimi kesinlikle işten anlamıyor bu %100 gerçek birşey bu. Tartışılmaz..
!

arslansem

arslansem

Üye
Zaten bu senede şampiyonluk gelmeseydi Demirören topun ağzındaydı :)

qwert7267

Üye
insallah faydali olur .. takimin genc dinamiklere ihtiaci vardi .

Mic Jack

Mic Jack

Üye
ben çok iyi para verildiğini sanıyordum serdarı duymamıştım ama duyunca da çok yadırgamadım açıkcası söyle ki

malesef genç ve gelecek vaadeden serdar ı ozellikle m.denizli hiç kullanamadı serdar da sakatlıktan sonra ne kendine gelebildi nede seviyesini yükseltebildi ancak yinede ben serdardan umutluydum

ama yinede gelecek vaadetmesine ve bizim çok önemli sorunumuz olan sol bekte iş yapmasını beklememize rağmen ismail kapalı kutudur büyük takımda ne yapacağı belli değildir ve yaş itibariylede olgunlaşmamış bir oyuncudur.. bu kadar riske girilirmiydi TARTIŞILIR

SucX

SucX

Üye
Süperligte oynadığı ilk senesinde dikkatleri üzerine çekti
Çok iyi bir transfer yaptık
Hayırlı olsun

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
işşallah faydalı olur

darülmendep

darülmendep

Üye
Serdar + Para + Para = İsmail denklemini çözecek olan var mı:D

<~STaT!c-X~>

Üye
Yuwana hoş geldin Köybaşı tm camiaya hayırli olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...