Kartal gözünü transfere çevirdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Kartal gözünü transfere çevirdi!
[h=2]Zirve yarışına havlu atan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların hedefinde Samuel Holmen, Vederson ve Veysel Sarı var. Bucaspor'un genç stoperi Efe Halil Özarslan da izleme komitesinin takibinde.[/h]
Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar da listenin ilk sırasında İstanbul Büyükşehirspor’lu Samuel Holmen var. Beşiktaş'ın büyük ihtimalle 2013-2014 sezonu için ilk transferi İsveçli Holmen olacak. Siyah-beyazlılar, Holmen ile her konuda anlaşmaya vardı.
Bursaspor'un Brezilya asıllı oyuncusu Vederson da Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla önerildi. Türk statüsünde oynayan Vederson için ilk görüşmeler olumlu sonuçlandı. Taraflar önümüzdeki hafta bir kez daha masaya oturarak transfere son noktayı koyacak.
Başkan Fikret Orman, gelecek sezonki transferlerde takım içi dengeyi bozmayı düşünmüyor. Bu transfer politikası çerçevesinde Beşiktaş, sağ tarafı veysel sarı ile güçlendirmek istiyor. Eskişehirspor'daki performansıyla gözdolduran Veysel Sarı için yaklaşık 4 milyon euro civarında bonservis bedeli isteniyor. 1988 doğumlu oyuncu için Beşiktaş ile Eskişehirspor yoğun bir pazarlığa oturacak. Siyah-beyazlılar'ın elini güçlendiren durum ise Veysel Sarı'nın Beşiktaş’ta forma giyme isteği.
Beşiktaş, gelecek sezon için de genç yıldız adaylarını mercek altına alıyor. Transfer izleme komitesi Bucaspor'un 23 yaşındaki stoperi Efe Halil Özarslan'ı yakın takibe aldı. Beşiktaş, İzmir kulübüyle genç oyuncu için pazarlığa başladı.
 
ka_za

ka_za

Üye
Bu haberleri okuyunca sinirlerim tavan yapıyor
 


Üst Alt