Son Dakika Emmanuel Emenike Fenerbahçe' de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Güldüm yahu.Fener istese alırmıştı.Fener ve Beşiktaş da zaten teklifde bulundular ama Selçuk Galatasaray'ı tercih etti.Ayrıca Fenerbahçe yandaşı NTVSPOR'un akşam verdiği haberde ilk yıl 6 sonraki yıllar 3 dediği habere kanıp emenike kazığına biraz içi rahatlayan Fenerli arkadaşlar:Selçuk her yıl 2 milyon euro + maç başı 15 bin euro alacak.
Ve Ali Selçuk ile Emenike'yi nasıl karşılaştırıyorsun ki sen biri orta saha biri forvet çok alakasız ve saçma olmuş.
Fenerbahçenin bu zaman kadar ki forvet transfer stratejisi:
Kezman:7 milyon euro
Guiza:16 milyon euro
Gökhan Ünal:3.5 + Burak yılmaz
Ve Emenike:9 Milyon Euro

Herşey ortada :oke:

helal güzel yazmışın :ehe

ssercan

Üye
Galatasaray yabancı bedava getirdiği oyuncular kim ?
Lucas Neil(Defansta as oyuncumuz) Harry Kewell(Oynadığı Maçlarda yaptığı katkıyı asist ve gol olarak bakarsanız ne kadar yararlı olduğunu görürüz ayrıca maç başı ücret alıyor sadece)
Rakiplerin karabüğe yaptığı defans anlayışı ile Fener'e yaptığı defans anlayışı aynı olmayacak burda ki fark bu.Bu dediğimide bu sezon başlasın göreceksiniz.
Bir konuda Kallström konusunda 3.7'ye daha iyileri alınabilir demiştin Ali 9 Milyon Euro'ya Emenikeden 2 kat gömlek iyi oyuncularda rahatlıkla alınabilir deyim bende o zaman.

Şunu da ekleyim Kazım da sizden geldi sizde 100 maç da yaptığı asist ve attığı golleri bizde 17 maçta attı (5 gol 8 asist).

Sadece kalecilerde hata yapıldı.Leo Franco ve Zapata. Başka da bedava aldığı oyunculardan çok iyi verim aldı.

Mustafa Sarp,Gökhan Zan bahsetmiyorum adamlar kapasitesi neyse %100 verdi onlardan fazlasını beklemek aptallık olur zaten ki yerli oyuncu bunlar verim alamasada önemli değildir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lucas Neil ve Harry Kewell bu sene ne yaptı diye sorarım sana ..?
Defalarca söylememe rağmen halen anlaşılmıyor . Emenike ye verilen para çok fazla diyorum , bekleyip görmek gerek sonuçları . :oke:

Ne Emenikeymiş arkadaş . Daha sahaya çıkmadan millete sorun oldu . :)

ssercan

Üye
Bu sene takım ne yaptı ki harry ve lucas yapsın ? Sadece bu seneyi kıstas niye alıyorsun ki sen ? Harry'hin geçen seneki performansı yeter güzel kardeşim.Lucas Neil de bu sene takımın en faydalı oyuncusudur Servet ile birlikte.

Selçuk kadar dert olmadığı kesin hala NTVSPOR,HÜRRİYET ve FENER taraftarı Selçukun 2 milyondan fazla alacağına inanıyor resmi açıklamaya rağmen komik işte koyunca kaldıramıyorlar :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizi ne kadar aldığı ilgilendirmiyor ki arkadaşım ... Az alsa ne , çok alsa ne . Bizi ilgilen ne bunda . Ödeyecek kişi sizsiniz . Allah Allah :)

Büyük takımlar , böyle transfeler içi kafa takmazlar . Yıllardır bu transferlerin örneği var . Onun için sıkıntı etmiyoruz , sizde etmeyin . :) Bırak ın medya yı ... Takım bu sene nasıl toparlanır , onu düşünün ... :oke:

Herneyse ; konunun çok fazla amacına çıktık ...:)
Konu ; Emenike ....

Tekrar hayırlı olsun diyorum .

ssercan

Üye
Eminmisin ilgilendirmediğine ? Ntvspor yorumcularının(Çoğu FB'lidir) ve Hürriyet yazarlarını(Çoğu FB'lidir) bi yazılarını ve yorumlarını dinle bakalım ilgilendiriyormu.

Aziz Yıldırım açıklama yaptı hatta Selçuk'a teklif yaptık ama Galatasaray'a sözüm var dedi ve transfer oldu dedi.

Yönetim senden benden çok düşünüyor ve yeni yapılanma içine çoktan girildi.FATİH TERİM,ELMANDER ve SELÇUK ilk adımları bunların.

Ha birde Bak Kewell bu sezon 7 gol atmış.Sizin dia 2 gol,stoch 3 gol atmış.Ne yaptı diyordun ya bu istatistikler Tff'nin sitesinden alındı.Bak neler yapmış gördün mü :oke:

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Emenike ile dert yok Tasa yok..! :yuru :yuru

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eminmisin ilgilendirmediğine ? Ntvspor yorumcularının(Çoğu FB'lidir) ve Hürriyet yazarlarını(Çoğu FB'lidir) bi yazılarını ve yorumlarını dinle bakalım ilgilendiriyormu.

Aziz Yıldırım açıklama yaptı hatta Selçuk'a teklif yaptık ama Galatasaray'a sözüm var dedi ve transfer oldu dedi.

Yönetim senden benden çok düşünüyor ve yeni yapılanma içine çoktan girildi.FATİH TERİM,ELMANDER ve SELÇUK ilk adımları bunların.

Ha birde Bak Kewell bu sezon 7 gol atmış.Sizin dia 2 gol,stoch 3 gol atmış.Ne yaptı diyordun ya bu istatistikler Tff'nin sitesinden alındı.Bak neler yapmış gördün mü :oke:

Attığı goller bir işe yaramış mı , takıma ne katkısı olmuş , kaç maç kazandırmış ... ?
Dia ve Stoch un takıma verdiği katkının % de kaçını vermiş .. :oke:

Lütfen objektif olalım . :oke:

ssercan

Üye
Ya Ali bırak Allah aşkına.İstatistikler ortada.Hazmedememe sorunu var sende. Stoch ikinci yarıda ne katkı yaptı sorarım sana ve Dia ilk yarıda ne katkı yaptı sorarım sana ? Kewell ne verdiyse stochla dia'da onu verdi bu sene Fener'e.Objektif olmayı sen dene biraz.:oke:

----------Eklendi @ 18:59:21 ---------- Yazıldı @ 18:42:02 ----------

Şunlarıda ekleyeyim.
Stoch:27 Maç 3 Gol
Dia:28 Maç 2 Gol
Kewell:23 Maç 7 Gol

Daha da sözüm yok.Zira sen anlamamakta ısrar edeceksin ama senin suçun değil Ali'cim :oke:

'Davut

'Davut

Üye
İyi Bir Trasfer... 7 Milyon Avro ya aldık Bilmeyenler için demek gerek...

Umarım başarılı olur...

ssercan

Üye
Sonraki satıştan 2 milyon daha verilecek.
Bilmeyenlere söylemek gerek :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya Ali bırak Allah aşkına.İstatistikler ortada.Hazmedememe sorunu var sende. Stoch ikinci yarıda ne katkı yaptı sorarım sana ve Dia ilk yarıda ne katkı yaptı sorarım sana ? Kewell ne verdiyse stochla dia'da onu verdi bu sene Fener'e.Objektif olmayı sen dene biraz.:oke:
----------Eklendi @ 18:59:21 ---------- Yazıldı @ 18:42:02 ----------

Şunlarıda ekleyeyim.
Stoch:27 Maç 3 Gol
Dia:28 Maç 2 Gol
Kewell:23 Maç 7 Gol

Daha da sözüm yok.Zira sen anlamamakta ısrar edeceksin ama senin suçun değil Ali'cim :oke:

Sen anlamayı denersen , sıkıntı kalmayacak . Öncelikle bunda anlaşalım . :)
Israrla attığı gole falan bakıyorsun yahu ?
Yahu bende sana diyorum , takıma verdiği katkıya bak . ( Adam atıyorum , Kayseriyle oynamış 2tane gol atmış , fakat takım 3-2 yenilmiş neye yarar . ) Fenerbahçe ye çok önemli maçlar kazandırdı stoch ve dia ... Fenerbahçe nin maçlarını anlaşılan hiç izlememişsin ... Biliyorum senin suçun değil . :)

NOT : Kewell ve Neil GALATASARAY DAN DÜN İTİBARİYLE GÖNDERİLDİ ... :oke:
Acaba söylediklerim de yine mi haklı çıktım ne ? :ehe

ssercan

Üye
Kaç maç kazandırdı stoch veya dia bende sana bunu diyorum ? O kadar para verip aldınız bu iki futbolcuyu Kewell'dan ahım şahım fazla bir katkısı olmadı ve Kewell bedavaya geldi ve maç başı ücret alıyordu.

Ayrıca haklı mı çıktım demişsn kusura bakmada ne haklısı ? Biz burda verdiği katkılardan konuşuyorduk takımda kalıp ve kalmayacağından değil. Ordan oraya çekmekte üstüne yok.Dediğim gibi anlamayacaksın :oke:

----------Eklendi @ 16:39:29 ---------- Yazıldı @ 16:36:49 ----------

Ekleyim takıma katkı veren Stoch ikinci yarı yedek oturdu. Diğer çok katkı sağladığını iddia ettiğin Dia'da ilk yarıdaki performansıyla çok büyük eleştiriler aldı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kewell den ahım şahım katkısı sana göre olmamış olabilir , ama Fenerbahçe ye göre katkıları çok oldu . Daha da fazla olabilir miydi , evet olabilirdi . O da inşallah bu sene olacak . :oke:

Bknz : Şampiyonluk ...

Yahu ordan oraya çekmeye devam ediyorsun be Sercan , üstelikte anlamamakta bir başka ısrar ediyorsun . Başarılı olamıyorsun ama , hatırlatayım . :)
Ben Dia nın hiç eleştirildiği bir maç görmedim . Adam her oynadığı maçta taraftarları heyecanlandıran hareketleriyle , maksimum fayda vermeye çalıştı ki , bana göre de verdi . :oke:

Stoch a ise , şans verilmiyordu . Şans verildiği süre içerisinde de , dikkat edersen ( ki sanmıyorum ) müthiş işler çıkardı . Son 5-6 hafta stoch ve dia nın katkılarıyla maçları aldık .

Bu arada konu : Emenike ... :)

ssercan

Üye
DiaBLoS™;3491459' Alıntı:
Kewell den ahım şahım katkısı sana göre olmamış olabilir , ama Fenerbahçe ye göre katkıları çok oldu . Daha da fazla olabilir miydi , evet olabilirdi . O da inşallah bu sene olacak . :oke:

Bknz : Şampiyonluk ...

Yahu ordan oraya çekmeye devam ediyorsun be Sercan , üstelikte anlamamakta bir başka ısrar ediyorsun . Başarılı olamıyorsun ama , hatırlatayım . :)
Ben Dia nın hiç eleştirildiği bir maç görmedim . Adam her oynadığı maçta taraftarları heyecanlandıran hareketleriyle , maksimum fayda vermeye çalıştı ki , bana göre de verdi . :oke:

Stoch a ise , şans verilmiyordu . Şans verildiği süre içerisinde de , dikkat edersen ( ki sanmıyorum ) müthiş işler çıkardı . Son 5-6 hafta stoch ve dia nın katkılarıyla maçları aldık .

Bu arada konu : Emenike ... :)
Sen dia'nın eleştirildiği bir maç görmediysen ilk yarıda zaten maç izlememişsin demektir :) Hatta sakatlığa bağlayanlar bile oldu performansını.Askerdesin tabi sınırlı maç izliyorsun olur olur böyle.Birde eleştiriyi sadece Fenerbahçe taraftarı yapıyor zannediyorsun sanırım bu ülkede koptum zaten :)
Stoch'a şans verilmiyordu demişsin bu adam ilk yarıda o kadar maç oynadı ikinci yarı neden yedek oturdu ? Sana sizin çocuğunuz Rıdvan Dİlmen'in yorumlarını bir dinle derim sonra gel konuş derim :)

Ve son birşey burda kaç mesajdır BANA göreye konuşuyorduysak bu kadar neden uzattık ya da şimdi neden BANA göreye döndü olay.

Anlamamakta ısrar edip başka yerlere çeken kim belli oluyor :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçenin bütün maçlarını 90 dakika izledim ... Öncelikle bunu belirteyim , rahat ol .
Stoch eleştirilmişti evet , fakat Dia değil . Sanırım sen Dia ile stoch u karıştırıyorsun . :)
Neden uzattık ın cevabına gelir isek , sana laf anlatmaya çalıştık , fakat sonuç hüsran oldu . Seni de anlayabiliyorum merak etme , senin suçun değil bu :)

Dia ve Stoch u izlemeye devam edin . Ha unutmadan bir de EMENİKE Yİ ... :oke:

ssercan

Üye
İyi izlememişsin demek ki ya da izlemeyi bilmiyorsun. Senin suçun değil anlamamak çoğu Fener taraftarı iyi'yi görürken kötüyü görmek istemez.Stoch'u kabul ettin ama Dia'dan kurtarayım diyorsun.
En azından bir tanesini kabul ettin sana laf anlatmayı becerdim.Kimin anlamadığı ortada.
O kadar mesajda BANA GÖRE VEYA BENCE kullanmadık ama tabi haksız olduğunu biliyorsun konuyu BANA ve BENCEye çektin olur böyle şeyler olur.
:oke:

----------Eklendi @ 13:44:46 ---------- Yazıldı @ 13:42:36 ----------

Birde mesajları nasıl okuyorsan kaç mesaj Dia ve Stoch ayrı ayrı istatistik verdim oyuncuların performanslarından bahsettim ama karıştırıyorsun diye geçiştirici bir cümle kurmuşsun maksat laf olsun gibisinden güldüm :ehe

uribaju

uribaju

Üye
hayırlı olsun :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi izlememişsin demek ki ya da izlemeyi bilmiyorsun. Senin suçun değil anlamamak çoğu Fener taraftarı iyi'yi görürken kötüyü görmek istemez.Stoch'u kabul ettin ama Dia'dan kurtarayım diyorsun.
En azından bir tanesini kabul ettin sana laf anlatmayı becerdim.Kimin anlamadığı ortada.
O kadar mesajda BANA GÖRE VEYA BENCE kullanmadık ama tabi haksız olduğunu biliyorsun konuyu BANA ve BENCEye çektin olur böyle şeyler olur.
:oke:

----------Eklendi @ 13:44:46 ---------- Yazıldı @ 13:42:36 ----------

Birde mesajları nasıl okuyorsan kaç mesaj Dia ve Stoch ayrı ayrı istatistik verdim oyuncuların performanslarından bahsettim ama karıştırıyorsun diye geçiştirici bir cümle kurmuşsun maksat laf olsun gibisinden güldüm :ehe

Merak etmeyiniz , ikimizin mesajları da ortada . Arkadaşlar , gerekenleri en iyi şekide anlamıştır.
( Bu söylediğim senin için geçerli değil tabi. ) :)

Hem , kimin anlamadığı ortada ise , sorun da yoktur demektir ... :)
Sizi pembe dünyanızda baş başa bırakıyoruz . :oke:

ssercan

Üye
:oke::oke:
:kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...