Son Dakika!!!Cem Garipoğlu yakalandı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika!!!Cem Garipoğlu yakalandı mı?
Etrafındaki çemberin daraldığı açıklanan Garipoğlu'nun yakalandığı ileri sürüldü

Vahşi bir cinayete kurban giden ve cesedi Etiler'de bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut'un 192 gündür aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalandığı iddia edildi. Televizyon ve gazetelerin haber merkezlerinde büyük yankı uyandıran iddia, daha önce yapılan "Çember daraldı, yakalanması an meselesi" açıklamalarıyla da güçlendi. Aynı kaynaklar, Cem Garipoğlu'nun yakalandığı haberinin bugün açıklanacağını da ileri sürdü. Ancak, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın dün gece SABAH'a yaptığı açıklamada, iddiayı kesin bir dille yalanlayarak, "Tamamen asılsız. Cem Garipoğlu henüz yakalanmadı" dedi. Emniyet Müdürü Çapkın'ın yanı sıra Asayiş Şube Müdürlüğü de yakalanma haberini sert bir dille yalanladı. Zanlının yakalandığına ilişkin ilk iddialar Münevver'in babası Süreyya Karabulut ile Cem'in amcası Hayyam Garipoğlu arasındaki 'kan parası'na aracılık eden Cemil Baran tarafından ortaya atılmıştı. Baran, Cem'in 25 Eylül'de teslim edilmesinin planlandığını, Ermenistan'da yakalandığını ve Türkiye'ye getirileceğini iddia etmişti. Ancak geçtiğimiz hafta gözaltına alındığında bütün iddialarını inkar etmişti.

Consul9

Consul9

Üye
inş:)

mtnymn

mtnymn

Üye
en kısa zamanda yakalanır inş.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
"Çember daraldı, yakalanması an meselesi"
Çok uzak bir ihtimal..
Nefret ettim bu olayın hergün televizyona çıkmasından haberleri izlemiyordum 2 aydır..Allahtan şimdi vermiyorlar..

sidarka

Üye
Yakalandı:coold:

seyfofen

seyfofen

Üye
aynen bende bıktım artık yakalanıp türk adaletine teslim olsada herkes rahat etse..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
ermenistanda yakalandı diyorlar.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
"Çember daraldı, yakalanması an meselesi"
Çok uzak bir ihtimal..
Nefret ettim bu olayın hergün televizyona çıkmasından haberleri izlemiyordum 2 aydır..Allahtan şimdi vermiyorlar..

aynen ya

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Öyle diyorlar sadece.

SucX

SucX

Üye
Keşke her cinayetin peşinden bu kadar detaylı araştırma yapsalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...