[Somyac] Font Zoomer v3.31(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

altannemre

Üye
arkadaşlar bana navifirme hakkında bilgisi olan bi arkadaş yardım edebilir mi acaba ben şu gelen refresh güncelleme sini telden yaptım ve telde sorunlar oluştu belleyi navi den yüklemem gerekiyo muş dosya yi açtım tür u felan girdim ama diğer kısımda hangi sürüm u yükleyeceği mi bilemedim yardım edecek arkadaş var mi

yunuq58

yunuq58

Üye
olmuyo :( bnmki opera mini h'a'ndler ondan olabilir mi ?

yunuq58

yunuq58

Üye
oda ikiside tel ekran kararıyo restart atıyo :(

yunuq58

yunuq58

Üye
java .sis yapsam ismi olurmu ?

altannemre

Üye

nos bar şöhretin senden önce duyuluyo bana yardım edebileceğini düşünüyorum belle yi yeniden yükleme konus unda çok fena muzdaripim :( yardım edebilirmısın ?navifirme den yüklemek gerek mis bi kaç yorum un üstünde ki yazımda açıkladım sebebi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabiki de

altannemre

Üye

bu güncelleme yi telden yaptım refresh i ne teli hack yapabiliyorum nede verim alabiliyorum sekme açınca tel donuyo kapatmak zorunda kalıyorum bunu düzeltmek için navi den belle yi yükleyip hard forma t atmak gerekiyo muş

yunuq58

yunuq58

Üye
o da yokmş :( bu font içn bşka yol yokmu

yunuq58

yunuq58

Üye
turkcell

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kullandığınız fontların türkçe karakter desteklediğinden emin olun sorun genelde karakter eksikliğinden ve yazı tipi büyütmeden kaynaklanıyor. Yazı tipi boyutunu telelfon nun kendi boyutma ayarından ayarlarsanız sorun çıkmaz. Nokia pure fontunu tavsiye ederim. 5 gündür kullanıyorum daha hiç bir uygulamada ve başka bir yerde sorun çıkarmadı.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen tel n95 mi bu uygulamanın eski sürümlerini dene 3.20 3.10 2.10

yunuq58

yunuq58

Üye
h'andler mi bu acildi wap dedim yukluyo kaliyo

Üst Alt